Tek başına buyume hormonu kullanımı

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: Tek başına buyume hormonu kullanımı

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

yabancı forumlarda gh ın 25+ da kullanılması hatta 30 larda kullanılmasının normal oldugu soylenıyor tabı tercıh senın bende ilk kürümü yaptıgımda cok cok ufaktım kımse kımseyı dınlemez bu olayda hele ki göz kararınca :D
Kullanıcı avatarı
orhan15
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen orhan15 »

Benim yapmaya çalıştıgım o derideki boşluğu temiz adele ıle doldurmak(inanın cok denedım cok sabr ettım duzelmedı o derı cok bekledım) zaten yanlış diyetten dolayı nerdeyse testeron 1,5 'a kadar düşmüştü şimdi daha yenı yenı gelıor kendıne ve onu bıraz canlandırmak istiyorum sentetik testeronla.
Kullanıcı avatarı
orhan15
Yeni Üye

Mesaj gönderen orhan15 »

Arkadaşlar bayramdan sonra genotrpın 3 ay boyunca kullanmayı planlıyorum buhçemi ayarladım sayıyılır sadece gh (testeronsuz ve anabolıksız) kullanırsam yağ yakımı dışında adele de edebılırmıyım acaba salondaki antranorum 5-10kg alabılcegımı soyledı 3 ay ıcınde kullancagım dozajlar 2İu ile başlayıp 4iU ya kadar cıkıcam Salonda testeron ve deca kurnun yanına 2iU genetrpın ekleyıp 15kg alanan arkadaşlar var benım amacım anabolık ve androjonıklere buluşmadan adele yapmak en azından şimdilik ve bu dozajlarda herhangi ne gibi yan etki görürüm saygılarımla ıyı forumlar.
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

Testo decaya growth eklemedende 15 kilo alinabilir tercih meselesi.tabi ama 4ui alti dozajlar nekadar etkili olur kas insaasi acisindan bilemiyorum.ama su kesinki genotropin kral norditropinde cok iyi
Kullanıcı avatarı
orhan15
Yeni Üye

Mesaj gönderen orhan15 »

işte benim merak ettiğim yer de adele kazandırır mı bana anabolık ve androjenik türevi ilaç kullanmadan tecrübeli arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Baidu [Spider] ve 2 misafir