Deca'dan sonra Definasyon Kürü Yardım
Deca'dan sonra Definasyon Kürü Yardım
Merhaba forumda bir kaç hocama sormuş olmama rağmen hala kafamda netleştiremediğim için konuyu açma gereği duydum.Deca-Dianabol-Testo E. küründeyim şuan son 3 haftam kaldı bununla ilgili bir kaç sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim
1) Decayı 8. hafta kestikten sonra deca 4 hafta daha testo üretimini baskılıyacağı için 4 hafta daha testo e. vurmam gereklimidir
2) Deca ve testo e. 8 hafta ikisini vursam arkasından hemen definasyona geçsem vücudumda decanın baskılamasından dolayı testo üretiminde sıkıntı yaşarmıyım
3) Deca ilk kürüm olduğu için arkasından girebileceğim diyet için başlangıç kürü önerileriniz nedir
4 ) Dianabol karaciğeri yorduğu için ve biraz çekindiğim için arkasından gireceğim definasyon kürü sıkıntı yaratırmı yoksa pct yapıp arkasındanmı definasyon kürüne girmeliyim
5) İlk definasyon kürü için Trenbolone Acetat ağır gelirmi eğer gelmez ise Testosterone propionate , masteron propionate , trenbolone acetat ve clenbuterol olarak ilk definasyon kürü için kullanılabilirmi
Decada ilk kürümdü , Definasyonda ilk kürüm olucak.
Deneyimli arkadaşlarımızın ve hocalarımızın yorumlarını bekliyorum Teşekkürler.
1) Decayı 8. hafta kestikten sonra deca 4 hafta daha testo üretimini baskılıyacağı için 4 hafta daha testo e. vurmam gereklimidir
2) Deca ve testo e. 8 hafta ikisini vursam arkasından hemen definasyona geçsem vücudumda decanın baskılamasından dolayı testo üretiminde sıkıntı yaşarmıyım
3) Deca ilk kürüm olduğu için arkasından girebileceğim diyet için başlangıç kürü önerileriniz nedir
4 ) Dianabol karaciğeri yorduğu için ve biraz çekindiğim için arkasından gireceğim definasyon kürü sıkıntı yaratırmı yoksa pct yapıp arkasındanmı definasyon kürüne girmeliyim
5) İlk definasyon kürü için Trenbolone Acetat ağır gelirmi eğer gelmez ise Testosterone propionate , masteron propionate , trenbolone acetat ve clenbuterol olarak ilk definasyon kürü için kullanılabilirmi
Decada ilk kürümdü , Definasyonda ilk kürüm olucak.
Deneyimli arkadaşlarımızın ve hocalarımızın yorumlarını bekliyorum Teşekkürler.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: Deca'dan sonra Definasyon Kürü Yardım
öncelıkle kürünü tam yazın ortasına denk getırmısın keske bıraz daha once yapsaydın ama:
1)decayı kestıkten 2 yada 3 hafta daha enantet kullanman yeterlı.
2)hemen defınasyona gecsen defınasyondada test. propıonat kullanacaksın yanı vucudun testosuz kalmayacak ama en mantıklısı decayı 8 de kesıp 2 hafta enantetle devam edıp sonra defınasyona gecmek bence.
3)diyet tamamen senın form durumna ve yaglanmana kalmıs burada ıste sukadar pırınc ye suadkar et ye demek bıraz abes olur.diyet baslangıc kuru olarak
10-16 test. prop 300 mg
10-14 wınstrol 225 mg
10-16 masteron 200 mg(opsiyonel) bence olabılır
4)eger pct yapıp ılk kurunu bıtırısen en azından bı 3-4 ay beklemen daha ıyı olacak cunkı vucudunun hormon dengesını eskı halıne cekeceksın ve hemen defınasyona gırersen yıne dengen degısecek anlamsız olur .decayı 8 haftada kesıp 2 haftada sade enantatla devam et hem boylece bıraz dınlemıs olursun hemde iyi formda defınasyona gırersın.
5)tren agır gelır mı gelmez mı senın vucut dırencınle alakalı ama ılerkı kurlerde tren kullanacagın varsayılırsa ve amator bırı oldugun ılk kurde tren anlamsız forumda cokca makale ve post var bu konuda.umarım faydalı olmusumdur.
1)decayı kestıkten 2 yada 3 hafta daha enantet kullanman yeterlı.
2)hemen defınasyona gecsen defınasyondada test. propıonat kullanacaksın yanı vucudun testosuz kalmayacak ama en mantıklısı decayı 8 de kesıp 2 hafta enantetle devam edıp sonra defınasyona gecmek bence.
3)diyet tamamen senın form durumna ve yaglanmana kalmıs burada ıste sukadar pırınc ye suadkar et ye demek bıraz abes olur.diyet baslangıc kuru olarak
10-16 test. prop 300 mg
10-14 wınstrol 225 mg
10-16 masteron 200 mg(opsiyonel) bence olabılır
4)eger pct yapıp ılk kurunu bıtırısen en azından bı 3-4 ay beklemen daha ıyı olacak cunkı vucudunun hormon dengesını eskı halıne cekeceksın ve hemen defınasyona gırersen yıne dengen degısecek anlamsız olur .decayı 8 haftada kesıp 2 haftada sade enantatla devam et hem boylece bıraz dınlemıs olursun hemde iyi formda defınasyona gırersın.
5)tren agır gelır mı gelmez mı senın vucut dırencınle alakalı ama ılerkı kurlerde tren kullanacagın varsayılırsa ve amator bırı oldugun ılk kurde tren anlamsız forumda cokca makale ve post var bu konuda.umarım faydalı olmusumdur.
İlginiz için çok teşekkürler , yazın ortasına denk geldi biraz ama kışın bu kadar düzenli yapamayacağım için bu zamana denk getirmeye çalıştım.Size şöyle bir sorum olucak deca ve test E. ikisini birden 8. haftada kesip 1 hafta aradan sonra definasyon kürüne geçtiğim zaman deca nın testo üretimini baskılamasından dolayı ileride bir sıkıntı yaşarmıyım asıl korktuğum konu o yani.Eğer ben 1 hafta sonra tekrar testo propionat almaya başladığım zaman o fazladan vuracağım 2 haftalık testo Enantet'ın yerini tutarmı sonra sıkıntı çekmek istemiyorumda.
-
- Yeni Üye
ikisinide aynı anda kesme yanı decayı 8 de enantetı 10 da kes hem o 2 haftalık surede vucudun dınlenmıs olur .neden ılla ıkısınıde aynı anda kesıyorsun.ilerde sıkıntı yasama konusuna gelınce yasamazsın pct sını duzgun yaparsan.
eger 1 hafta sonra tekarar propionat almaya baslayacaksan bu enantetın yerını tutmaz enantetle decanın yarılanma omurlerı uygun calıstıkları ıcın beraber alınır ve enantet uzatılır sen propıonatı gunluk alacaksn ve decayla calısmayacak.
eger 1 hafta sonra tekarar propionat almaya baslayacaksan bu enantetın yerını tutmaz enantetle decanın yarılanma omurlerı uygun calıstıkları ıcın beraber alınır ve enantet uzatılır sen propıonatı gunluk alacaksn ve decayla calısmayacak.
İlla ikisini bir kesmek için demiyorum yanlış anladınız beni şundan dolayı diyorum definasyona gireceğim için ikisini birden keseyim 1 hafta dinlendiriyim vücudumu ve arkasından definasyona gireyim definasyon kürüde bitince pct mi yapayım istedim. Anladığım kadarıyla mantıklı olan şöyle olucak sanırım decayı 8.hafta kesip , testo E. 10 hafta vurmam gerekli yani fazladan 2 hafta vurucam ve arkasından definasyona girmem gerekli sanırım.Peki çok soru sordum ama 2 hafta fazladan testo E. vurduktan sonra definasyona hemen girmek istiyorum ben ne kadar beklemem gerekli yani son testo E. dan sonra ne kadar ara koymalıyım 1 hafta gibi bir süre işimi görecekmidir
-
- Yeni Üye
ben hıc ara vermeden dırek defınasyona gırıyorum baglantılı kurlerde.senın ıcınde bır sakıncası olacagını dusunmuyorum .ama 1 hafta ara verırsende bır sıkıntı olmaz bence en mantıklısı 8 de decayı bırakıp 10 da enantetı 11 de defınasyona baslamak ama karar senın cunku 8 hafta deca cok cok agır ve uzun bır surec degıl.
Çok sağolun aydınlattığınız için 8 de decayı kesip 10 da testo e. kesicem 11.hafta da definasyona giricem.Şimdi en uygun definasyon kürü lazım bana göre tekrar yardımlarınızı bekliyorum 
İlk kürüm deca-dianabol-testo e. bu kürü uyguladım

İlk kürüm deca-dianabol-testo e. bu kürü uyguladım
-
- Yeni Üye
rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu.
defınasyon ıcınde onerım
11-16 propıonat 300 mg
11-16 masteron 200 mg
12-16 wınstrol 225 mg
defınasyon ıcınde onerım
11-16 propıonat 300 mg
11-16 masteron 200 mg
12-16 wınstrol 225 mg
-
- Yeni Üye
kısa ester ılaclarıın normal kullanım suresu 6-8 haftadır zaten sen 12-16 hafta defınasyon yapamazsın gunluk enjeksıyon da yanında cabası.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir