bir bulk küründen sonra direk cutting kürüne pct yapmadan geçiliyor forumda her yerde bu var 1 hafta dinlenılerek direk küre geçilemezmi .. bu arada lennox hocam anlaşıldı definasyon pripionat masteron wistrol clenle yapıcam acetatı eledik absintle sarhoş olmayalım çarpar adamı
@ozel saygıdeger arkadas sanırım ıkımızde aynı seyı soyluyoruz fakat anlasamadık.bende onu dıyorum işte bulkdan sonra pct yapmadan dınlerek yada dınlenmeyerek dırek defınasyona gecılebılır buda ilk kür anlamına gelır yanı anlatabılmısımdır umarım.
tren acetat hocalarımızın bosuna agır dedıgı bır ılac degıl acetate esterınden kısa sanırım 1 ester daha var ama enjeksıyon olarak ınsanlarda kullanılmıyor bıldıgım adarıyla.buda şu anlama gelıyor bızlerın kullanabıldıgı en ETKILI ester acetate esterıdır heleki trenbolone ıle...
anlaşıldı blacknigt ben biraz düz mantık yaptım hacim ilk kür definasyonuda 2 kür saydım haklısın .. ben aslında tren acetatı benim tabirimle 2 kürde kullanıcaktım ama kalsın artık 2 inci hacimde enantesiyle bulk yaparım zaten ilk kürüm olucak ne yaparsam yarayacak sıkıntı yok burda haklıyımdır ve dogru konusmusumdur umarım bu arada lennox hocam sıkıntılar neydi azda olsa acıklarmısınız ( asabiyet vs ) ..
Tren Caugh çok yaşadım,öksürük krizlerim adeta bitmiyordu dışarıdan gören verem sanıyordu o derece Uykusuzluk çok yaşıyordum ve geceleri gerginliğim çok artıyordu Çok keskin bir jinekomasti yaşadım Cabaser bile zor kesti Tüm kür boyunca ağzımda demir tadı,burnumda demir kokusuyla dolaştım. Vücudumda kötü bir koku oluyordu
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777 MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM