2 Yıllık Gelişim FOTO

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
eanday
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 9 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

2 Yıllık Gelişim FOTO

Mesaj gönderen eanday »

Arkadaşlar adam akıllı 2 yıldır yaptığım sporda gelişimimi sizlerle paylaşmak istedim. Resimler çok amatörce sağdan soldan bulabildiklerim. 2 senede, 75 kilodan 85 kiloya fazla yağlanmadan cıkmayı başardım. son 3 resim sustanon primobolan küründen sonraki halim. Evet yorumları alalım.

http://img827.imageshack.us/img827/6124/7rcf.jpg
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Re: 2 Yıllık Gelişim FOTO

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

bence guzel ustune 5-6 yıl daha koyarsan cok daha guzel olur.
DoggyStyle
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 41 kez
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen DoggyStyle »

Güzel bir vücut ortaya koymuşsun , bir bulk , bir definisyon küründen sonra plajda herkesin dikkati sizde olur heralde :)
Başarılar , genel olarak beslenmenizden antreman prensiplerinizden bahsedebilirmisiniz.
Asla vaz geçme !
Kullanıcı avatarı
eanday
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 9 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen eanday »

Genel olarak bahsetmek gerekirse,

Başlarda yaptıgım set ve tekrar sayılarını değiştirmekle vucudum hacimlenmeye başladı. Benim gibi zayıf birinin yaptıgı en buyuk hata bence 4x12 setlerle calısmakmış bunu anladım. Ne zamanki 4x8 ve 3x8 olarak max kilolara girdim gercekten gelişim oldugunu hissettim.

Kış aylarında ekmek yemeden az yaglı pilav, makarna, haşlama patates + gainer a abandım. Her öğünümde tavuk yada et bulundurdum. Tam diyet olmasada her zaman dikkat ederek kilo almaya çalıştım. Tek bozduğum yer hamburgerciler oldu (vazgecemiyorum) Ordada patates kızartması yemeyerek kendime bi nebze psikolojik rahatlık yasattım.

Nisan ayı gibi pilav makarna yı baya baya azalttım bazı günler hic yemedim. Kas kaybı yasamamak için whey protein tozu + aminoya agırlık verdim. Bunların yanında beyaz kırmızı etimi hic eksik etmedim. Kışın kendini gösteren göbek simdi kayboldu fakat üst kısımlarda kazandığım hacmi muhafaza ettim.

Şuan 2 ay civarı ara vermeyi düşünüyorum. Kasım gibi yeniden hacime yönelik planlarım var. 3-4 ay gainer+amino+creatin+glutamin takviyesiyle gidip ustune hacim kürü düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Sğlam bir altyapı oluşturduktan sonra güzel bir kürle iyi seviyeye gelirsin tebrikler
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 1 misafir