Steroid Kullanim Suresi Verim İliskisi
Re: Steroid Kullanim Suresi Verim İliskisi
Cok saolun elimden gelenin en iyisini yapmaya calisicam .
Kürüme eylulun ikinci yarisi baslamayi dusunuyorum , size sorum bu kürün pct si nasil olmali yardimci olursaniz sevinirim
İste kür
1 - 4 hafta ( 30 mg dbol )
1 - 16 hafta ( 500 mg testestrone ent , 400 mg primo )
17 - 28 hafta ( 525 mg testesteron propionate , gunluk 75 mg vurulacak )
19 - 26 hafta ( 150 mg winstrol )
23 - 28 hafta ( 40 mg clenbuterol gunluk )
İste kür
1 - 4 hafta ( 30 mg dbol )
1 - 16 hafta ( 500 mg testestrone ent , 400 mg primo )
17 - 28 hafta ( 525 mg testesteron propionate , gunluk 75 mg vurulacak )
19 - 26 hafta ( 150 mg winstrol )
23 - 28 hafta ( 40 mg clenbuterol gunluk )
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
2 tane 5 bin iu Pregnyl son iğneden 5 gün sonra bir tanesini vurul,ilkinden 3 gün sonrada ikincisini.
Pregnylden sonra 3 hafta 100 mg Klomen ekle ve kür boyunca 3 günde bir tablet arimidex al
Arimidex'i Klomen bitene kadar bu şekilde devam ettir
Pregnylden sonra 3 hafta 100 mg Klomen ekle ve kür boyunca 3 günde bir tablet arimidex al
Arimidex'i Klomen bitene kadar bu şekilde devam ettir
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Hocam bir kaç soru daha sormak istiyorum
Arimadex e ilk ensijonu yaptirip dianabolu aldigim gunmu baslamaliyim ?
Arimadex kürden aldigim verimi düsürürmü ?
Kürden aldigim verim düserse arimadexi kullanmassam kür icinde pctde ne gibi degisiklikler olur ?
Klomen gözlere zararli diyolar ne derece dogrudur ? ( hali hazirda gozluk kullaniyorum )
Su an kürde 150 mg winstrol var Winstrol ü pazartesi carsamba cuma vurucam aralara tablet winstrol eklesem olurmu yoksa 350 mg cikarip hergün 50 mg vurmak mi daha iyi etki verir ?
Arimadex e ilk ensijonu yaptirip dianabolu aldigim gunmu baslamaliyim ?
Arimadex kürden aldigim verimi düsürürmü ?
Kürden aldigim verim düserse arimadexi kullanmassam kür icinde pctde ne gibi degisiklikler olur ?
Klomen gözlere zararli diyolar ne derece dogrudur ? ( hali hazirda gozluk kullaniyorum )
Su an kürde 150 mg winstrol var Winstrol ü pazartesi carsamba cuma vurucam aralara tablet winstrol eklesem olurmu yoksa 350 mg cikarip hergün 50 mg vurmak mi daha iyi etki verir ?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 3 misafir