Steroid Kullanim Suresi Verim İliskisi
Steroid Kullanim Suresi Verim İliskisi
Merhaba hocalarim sizlere bir kaç sorum olacak forumda genelde 12 haftalik kurler mevcut , yarismaya hazirlananlar veya uzun surede daha cok kas yapmak istiyen amatorler , uzun sureli kurlere yoneliyor kas gelisimi uzun sureli bir olay oldugunu dusundugumuzde en mantiklisida bu gibi simdi burdan yola cikarak szilere bir kac sorum var cevaplarsaniz sevinirim .
Streroidlerin kullanim suresine gore etkisini yitirmesi mumkunmudur ?
Mumkunse hangi ilac ne kadar zamanda etkisiz hale gelir ? ( örnegin primabolan 16 haftadan fazla kullanilirsa ise yaramazmi ? )
Bu etkisini yitirme olayini ilaci degistirerek veya dozu yukselterek asmak mumkunmudur ?
Uzun sureli kurlerde pctye ek olarak mctde uygulanmalimi ?
Streroidlerin kullanim suresine gore etkisini yitirmesi mumkunmudur ?
Mumkunse hangi ilac ne kadar zamanda etkisiz hale gelir ? ( örnegin primabolan 16 haftadan fazla kullanilirsa ise yaramazmi ? )
Bu etkisini yitirme olayini ilaci degistirerek veya dozu yukselterek asmak mumkunmudur ?
Uzun sureli kurlerde pctye ek olarak mctde uygulanmalimi ?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Re: Steroid Kullanim Suresi Verim İliskisi
yani illaki var verim süresi.çünkü reseptorler artık dolmaya baslıyor bellı haftalardan sonra yani vucut alısıyor artk ilaca boyle oldugunda da ılaclar kanda serbest dolasmaya baslıyor ve karacıgere baskı yapıyor buda sivilce tansıyon vb... sonuclara sebep oluyor.
genelde deca gıbı önemlı ılaclar 10-12 hafta onerılıyor fakat 16 haftada bır sorun cıkarmı bılgım yok .tabı dozajda cok onemlı bunun yanında.
bunlarla beraber depot olmayan kısa ester ılaclarda daha kısa surelı kullanılıyor bı tren acetatı propionatı 8 haftadan fazla kullananı cok gormedım boyle bır verım suresı var kesınlıkle.
genelde deca gıbı önemlı ılaclar 10-12 hafta onerılıyor fakat 16 haftada bır sorun cıkarmı bılgım yok .tabı dozajda cok onemlı bunun yanında.
bunlarla beraber depot olmayan kısa ester ılaclarda daha kısa surelı kullanılıyor bı tren acetatı propionatı 8 haftadan fazla kullananı cok gormedım boyle bır verım suresı var kesınlıkle.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Temel mantık
Aktiflik süresi uzun olan ilaçlar=uzun kürlerle kullanılır (amatörler 1-20 hafta kullanabilirler)
Aktiflik süresi kısa olan ilaçlar=kısa kürlerde kullanılır (6-8 hafta)
Testo türevleri düşük dozajlarda bir yıla kadar kullanılabilir,fakat anabolik değerleri yüksek ama androjenik değerlere balta vuran ilaçlar (deca vb) çok uzun süre kullanılmamalıdır
Aktiflik süresi uzun olan ilaçlar=uzun kürlerle kullanılır (amatörler 1-20 hafta kullanabilirler)
Aktiflik süresi kısa olan ilaçlar=kısa kürlerde kullanılır (6-8 hafta)
Testo türevleri düşük dozajlarda bir yıla kadar kullanılabilir,fakat anabolik değerleri yüksek ama androjenik değerlere balta vuran ilaçlar (deca vb) çok uzun süre kullanılmamalıdır
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Cevaplar icin sagolun
Kafamda soyle bir plan var ne dersiniz
1 - 4 hafta ( 30 mg dbol )
1 - 16 hafta ( 500 mg testestrone ent , 400 mg primo )
17 - 28 hafta ( 525 mg testesteron propionate , gunluk 75 mg vurulacak )
17 - 22 hafta ( 50 mg anavar gunluk )
19 - 26 hafta ( 150 mg winstrol )
23 - 28 hafta ( 40 mg clenbuterol gunluk )
Yas 18 , kilo 70 , boy 171 , 4 yillik vg gecmisi var amac yarisma vucud suan define
Kafamda soyle bir plan var ne dersiniz
1 - 4 hafta ( 30 mg dbol )
1 - 16 hafta ( 500 mg testestrone ent , 400 mg primo )
17 - 28 hafta ( 525 mg testesteron propionate , gunluk 75 mg vurulacak )
17 - 22 hafta ( 50 mg anavar gunluk )
19 - 26 hafta ( 150 mg winstrol )
23 - 28 hafta ( 40 mg clenbuterol gunluk )
Yas 18 , kilo 70 , boy 171 , 4 yillik vg gecmisi var amac yarisma vucud suan define
-
- Yeni Üye
kür gecmısını bılmıyorum ama 16 hafta sade enantat yerıne 12 hafta enantat 10 hafta bolde yada deca gıbı bır anabolızan la daha ıyı olabılır
aynı sekılde 525 propıonata cıktıysan 200 masteron ekleyebılırsın yasından ötürü cok bır kur tecruben yok sanırım tren olmaz o yuznden
aynı sekılde 525 propıonata cıktıysan 200 masteron ekleyebılırsın yasından ötürü cok bır kur tecruben yok sanırım tren olmaz o yuznden
Kur gecmisim sifir hocam 14 yasinda basladim calismaya suan 171 boya 70 kilo define bir vucudum var bir cok suplement kullandim vucudumun durumu gercekten iyi yarismaci olmak istemesem kur falan dusunmuyordum ama bu sene kendimi denemek istiyorum ilk kur olacak fazla agir ilaclara ilkten girmek istemedim yavas yavas ilerliyecegim , ama bir kere hormon dengesini bozuluyor ondan dolayi boz duzelt yapmak istemiyorum uzun sure kurde olucam dediginiz gibi belki masteron ekliyebilirim son 6 haftaya ama temiz bulk yapacqgimdan gerek olmaz diye dusunuyorum
-
- Yeni Üye
hoca degilim estaf. ama şöyle bır ıkı onerıde bulunabılırım.yarışma işi kolay iş degildir anladıgım kadarıyla ögrencısın ve yarısma dusunuyorsan agır bır dıyetıde goze alman gerekcek.agır derken gozunu korkutmak ıstemem yanı sadık kalman gereken bır dıyetın olacak.okulda ögle aralarında tostla donerle bozabılecegın bır dıyet degıl bu.gerekırse sınıfta ders esnasında yemene sebep olacak gunde en az 6 ogunluk bır dıyet ki bu dıyette tuz ve yag oranın sınırlı olacak tatlı olamyacak.kısaca anlatmam gerkırse yarışma işi hem külfetlı hem zahmetlı bır ıstır ve sonucunda sana hıcbır getırısı yoktur derslerıne odaklanman daha onemlı bence.
ha bende dusunuyorum yarısma kendını deneme amaclı hak verebılırım ancak hıc bır beklentın olmasın okadar kötü bir düzen ve haksızlıklarla dolu kulislerle dolu bı yarısmakı umdugunu bulmak degıl utanc verıcı seylerle karısalasabılırsın bunlar gercek.ama illaki podyum deneyımım olsun 20-21 lı yaslarıma hazırlık olur dersen saygı duyarım .
18 yasında yarısma kürü çok çok agır gelır tavsıyemı duzeltıyorum:
-yalnızca test. enantat 12 hafta kullansan +6 haftada dıanabol yeterlı olur bence su atmak ıcınde wınstrol 4 hafta bence yeterlıdır.zaten yaglanmama hedefın varmıs propıonat esterıne gecıp macera aramaya gerek yok.
ha bende dusunuyorum yarısma kendını deneme amaclı hak verebılırım ancak hıc bır beklentın olmasın okadar kötü bir düzen ve haksızlıklarla dolu kulislerle dolu bı yarısmakı umdugunu bulmak degıl utanc verıcı seylerle karısalasabılırsın bunlar gercek.ama illaki podyum deneyımım olsun 20-21 lı yaslarıma hazırlık olur dersen saygı duyarım .
18 yasında yarısma kürü çok çok agır gelır tavsıyemı duzeltıyorum:
-yalnızca test. enantat 12 hafta kullansan +6 haftada dıanabol yeterlı olur bence su atmak ıcınde wınstrol 4 hafta bence yeterlıdır.zaten yaglanmama hedefın varmıs propıonat esterıne gecıp macera aramaya gerek yok.
Soyle soylim bu sene universiteye gectigimden dolayi beslenme konusu sorun olmuyacak zaten beslenme konusunda acemi sayilmam yaglanmamak derken tabiki bulkta yaglanacagim ama demek istedigim minimum yaglanarak bulking i atlatmak ekim ayindada 19 yasina giricem ondan dolayi kararliyim bu sene girmek istiyorum
-
- Yeni Üye
anladım ozaman kolay gelsın ınsallah basarılı olursun.ögrencılıkte bu spor cokzor haberın olsun
. ozaman kafandakı planlar uygundur guzel gelısım gosterırısın.

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir