yardım
yardım
arkadaşlar merhaba benim sorum baba tarafında kalp hastalığı var banada genetik olarak işleme olasılığı var sorum kürümde 1-10 hafta testosteron ent. 500 mg 1-4 hafta dianabol 40 mg 400 mg boldenon bunlarda kalbi etkiler mi boldenon hakkında biraz bişeler okudumda ide dianabol 40 mg olmasında emin değilim ilk kürde fazlamı saygılar
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: yardım
Danabol hararet yapabilir...
Ama sen bir cevap beklemeden önce forumu biraz gezinsen,kür için bilgi isterken verilmesi gereken bilgileri biraz okusan bize daha çok yardımcı olursun.
Doktora gittiğinizde doktor sizin direk şikayetinizi anlayamaz ki...
Kilo,boy,spor geçmişi ve yaş belirtirseniz daha sağlıklı ve profesyonelce yardımcı oluruz
Ama sen bir cevap beklemeden önce forumu biraz gezinsen,kür için bilgi isterken verilmesi gereken bilgileri biraz okusan bize daha çok yardımcı olursun.
Doktora gittiğinizde doktor sizin direk şikayetinizi anlayamaz ki...
Kilo,boy,spor geçmişi ve yaş belirtirseniz daha sağlıklı ve profesyonelce yardımcı oluruz
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
haklısınız hocam 1.70 boy kilo 74 2 senedir bu sporla uğraşıyorum yaş 22 sanırım doğal gelişimin sınırlarına geldim 6 aydır hiçbir gelişme yok dianabolu kürden çıkarmalımıyım bide dianabol biraz östrejene dönüşüyor diye biliyorum dianabolu çıkarmalımıyım kürden peki lennox 77
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Danabol'ü çıkarmana gerek yok dozajı rahatsız ederse azaltırsın ilaçların birbiriyle çakışması durumu yok o yüzden kombine de kullanabilirsin Danabolü
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir