testosteron enantat + boldenon kürü
Re: testosteron enantat + boldenon kürü
eyw lennox hocam agrı sızı apse yapmazsa 12 haftada girerim 10 haftada süresiz girerim yani hocam onda sıkıntı olmaz
merhaba,
test+boldenon+dianabol kurundeyim.4.haftaya giricem ancak
farkettigim bacaklarda kalinlasmanin cok olmasi (su tutumundan dolayi
muhtemelen). ancak diger bolgelerde bu kadar kalinlasma olmadi.
kisiden kisiye gore degisirmi yoksa bacak en buyuk kas grubu oldugi
icin en fazla suyuda o bolgemizmi cekiyor.ornegim biceps yada goguslerde bu kadar
olmadi.izlemem gereken herhangi bir yol varmi yoksa durum normalmidir??
tesekkurler
test+boldenon+dianabol kurundeyim.4.haftaya giricem ancak
farkettigim bacaklarda kalinlasmanin cok olmasi (su tutumundan dolayi
muhtemelen). ancak diger bolgelerde bu kadar kalinlasma olmadi.
kisiden kisiye gore degisirmi yoksa bacak en buyuk kas grubu oldugi
icin en fazla suyuda o bolgemizmi cekiyor.ornegim biceps yada goguslerde bu kadar
olmadi.izlemem gereken herhangi bir yol varmi yoksa durum normalmidir??
tesekkurler
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Kişiden kişiye göre değişir su tutumunun bölgesel yayılımı.
Çok rahatsız ediyorsa Clenbuterol veya Ventolin ekleyebilirsiniz kürünüze
Çok rahatsız ediyorsa Clenbuterol veya Ventolin ekleyebilirsiniz kürünüze
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
falcone yazdı:ben fazla su tutmamak ve az da olsa yağ yakabilmek için t. propinat + boldenom tecrübe edeceğim. Bakalım nasıl olacak.
propionate kısa etserlı defınasyon ıcın dusunceyse neden boldenon eklıosun falcone hocam? wınstrol cluenbtrol le neden kombıne etmıorsun?boldenonda su tutturmuor ama genelde cyopionatge yada enanhate la boldenon kombınelerı goruorum uzun esterlı testesteronla kullanılmasında bır hıkmet varmıdır kı bu sekılde genelde;)yasınızın 50 cıvarı oldugunu bılıorum gH kullanıyor musunuz?
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
Gh hiç tatbik etmiyorum. Hem pahalı hem de hakkında , tatbik edecek kadar malumatım yok.
Boldenom ile birlikte entat değil de propinat kullanmanın bir mahsuru olduğunu ifade edebilecek kimse çıkmadı, hem zaten böyle bur tatbik şekli de varmış.
yağ yakmadığı halde , Npp ile defnisyon yapılıyor, işte boldenom da def. kürlerinde tatbik ediliyormuş.
Boldenom ile birlikte entat değil de propinat kullanmanın bir mahsuru olduğunu ifade edebilecek kimse çıkmadı, hem zaten böyle bur tatbik şekli de varmış.
yağ yakmadığı halde , Npp ile defnisyon yapılıyor, işte boldenom da def. kürlerinde tatbik ediliyormuş.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
falcone yazdı:Gh hiç tatbik etmiyorum. Hem pahalı hem de hakkında , tatbik edecek kadar malumatım yok.
peki cluenbtrol winstrol varken neden boldenon?
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
clenbuterol hatta vetilon bile bende kalp çarpışması yapıyor elimde ikisi de mevcut hatta uzun süredir kullanmıyorum bir yerlerde duruyor . winsrol ise çok ağrı yapıyor diğer ilaçları tatbik eden bayan öyle hafif ve rahat yapıyor ki bazen haberim bile olmuyor lakin winsrol nerdeyse ortopedik rahatsızlıklara sebep oluyor. kür esnasında winsrolun hap olanını yutacağım. Bir de, müesser maddeleri mütemadiyen değiştireceğim damar gemişleticileri kullanmak istiyorum, bildiğim kadarıya hem bulk hem de def. kürlerinde faydalı olacağını tahmin ediyorum, lakin sadece 4b vitamini (niacin), L-arginine bulabiliyorum, beta alanine bulamıyorum. Bildiğiniz bir yerde varsa gidip alayım yahut bana satın.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir