testosteron enantat + boldenon kürü
testosteron enantat + boldenon kürü
İyi ramazanlar herkese daha önce başarısız oldugum bi kurden sonra (ugrastıgım sporcan dolayı ) bırakmıstım 3 hafta kullanabilmiştim zaten neyse suanda 5 haftalık bir kür yapmak istedim duruma göre 8. haftaya uzuyabilir. Bunun için pct ve kure dacam ederken kullanacagım nolvadex kolmen provin tarzı seyleri ögrenmek istiyorum kürüm şöyle ;
1. Hafta : T.Enantat 500 mg + boldenon 400 mg + ventolin 2 tablet(8mg)
2. Hafta : T.Enantat 500 mg + boldenon 400 mg + primobolan 100 mg + ventolin 2 tablet(8mg)
3. Hafta : T.Enantat 500 mg + boldenon 400 mg + ventolin 2 tablet(8mg)
4. Hafta : T.Enantat 500 mg + boldenon 400 mg + primobolan 100 mg + ventolin 2 tablet(8mg)
5. Hafta : T.Enantat 500 mg + boldenon 400 mg + ventolin 2 tablet(8mg)
boldenon markası nas pharma
T.enantat markası aburaihan
yorumlarınızı , düzeltmelerinizi bekliyorum teşekkurler şimdiden
1. Hafta : T.Enantat 500 mg + boldenon 400 mg + ventolin 2 tablet(8mg)
2. Hafta : T.Enantat 500 mg + boldenon 400 mg + primobolan 100 mg + ventolin 2 tablet(8mg)
3. Hafta : T.Enantat 500 mg + boldenon 400 mg + ventolin 2 tablet(8mg)
4. Hafta : T.Enantat 500 mg + boldenon 400 mg + primobolan 100 mg + ventolin 2 tablet(8mg)
5. Hafta : T.Enantat 500 mg + boldenon 400 mg + ventolin 2 tablet(8mg)
boldenon markası nas pharma
T.enantat markası aburaihan
yorumlarınızı , düzeltmelerinizi bekliyorum teşekkurler şimdiden
Re: testosteron enantat + boldenon kürü
5 haftalık kür olmaz kardeşim 10 -12 hafta yapmanı tavsiye ederim
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Bu kürle de başarısız olacaksın gibi...
Boldenon ve Primo aynı kürde asla olamaz aynı tarz ilaçlar hem ekstra katkı vermezler hem de reseptörlerini boş yere yorarlar
100 mg Primo ve 2 hafta zaten hiçbir anlam ifade etmemekte
10 hafta Testo Enantat ve Boldenon ya da Primo'yu kombine etmen lazım
İlaçlar uzun ester ilaçlar kısa yapmanın riskli bir tarafı yok,aksine uzun yapman lazım ki boş yere ilaç girmesin vücuduna
Boldenon ve Primo aynı kürde asla olamaz aynı tarz ilaçlar hem ekstra katkı vermezler hem de reseptörlerini boş yere yorarlar
100 mg Primo ve 2 hafta zaten hiçbir anlam ifade etmemekte
10 hafta Testo Enantat ve Boldenon ya da Primo'yu kombine etmen lazım
İlaçlar uzun ester ilaçlar kısa yapmanın riskli bir tarafı yok,aksine uzun yapman lazım ki boş yere ilaç girmesin vücuduna
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
kusura bakma, ama çok saçma bir kür.. lennox kardeşin dediği gibi, uzun esterler 5 hafta içinde, bold ve primo bir kürde, bir de ventolinin burda ne işi var?
- lennox77
Ventolin hadi oluru var diyelim ekstra su tutmaya karşı önlem için koymuş olabilir..
Ancak şu çoğu üyemiz tarafından hala yanlış anlaşılan bir durum : ''İlaçları uzun süre kullanmak kötüdür''
Arkadaşlar hangi ilacı ne kadar süre kullanacağınıza ilaçların kimyasal yapısı karar vermeli...
Ancak şu çoğu üyemiz tarafından hala yanlış anlaşılan bir durum : ''İlaçları uzun süre kullanmak kötüdür''
Arkadaşlar hangi ilacı ne kadar süre kullanacağınıza ilaçların kimyasal yapısı karar vermeli...
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
bence her kes her ılacın kimyasal yapısı ile tanış olmalı kür oluşturmadan önce..
cevaplarınız için teşekkur ederim hocam şunu soraym ozmn hocam peki bu ilaçların kalçada bıraktıkları agrı olayı nasıl yani bi winstrol gibi filan mı 20 agustosta koşulara başlicaz yani yaklaşık bi 20 gün filan koşmam lazım yani ondan dolayı 5 hafta olarak söylemiştim yani agrı az olursa devam ederim fakat agrısı nasıl olur primobolanı cıkarttım hocam teşekkurler tekrardan
enantatı ve boldenonu da çıkart.. 5 haftan var, amacın ne ki senin kardeş?
zayıf olan arka bacak kasımı güçlendirmem ve sürekli sezon başı sakatlık yasagıgım pupis kaslarımı güçlendirmem lazım
- lennox77
5 haftalık bir süreç için küre gireceksen bu kür olmaz zaten
Bu kür ağrı sızı yapmaz onu da cevaplayayım
Bu kür ağrı sızı yapmaz onu da cevaplayayım
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir