Enjeksiyon YARDIM?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 16 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Enjeksiyon YARDIM?
Testoyu enjekte nasıl edebilirim bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi ilk kür olucak ve daha önce hiç vurmadım yada nerede vurdurabilirim
En son Dr0pScene tarafından Cmt Ağu 17, 2013 12:23 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: NEREDE İĞNE VURDURABİLİRİM ?
Reçetesiz vurulması yapılmıyor normalde
Benim tavsiyem
1-Özel kliniklere gidin,resepsiyona doğrudan ben steroid kullanacağım vs muhabbetine girmeyin geri yollarlar. Yetkili bir doktorla vs görüşün,müsabık sporcu olduğunuzu (uydurun bir branş) ve tüm sorumluluğu aldığınızı söyleyin
2-Eczaneleri dolaşın. Biraz fazla ücret teklif edin. Kürde kullanacağınız yan aperatları da onlardan alırsanız kabul edebilirler
Benim tavsiyem
1-Özel kliniklere gidin,resepsiyona doğrudan ben steroid kullanacağım vs muhabbetine girmeyin geri yollarlar. Yetkili bir doktorla vs görüşün,müsabık sporcu olduğunuzu (uydurun bir branş) ve tüm sorumluluğu aldığınızı söyleyin
2-Eczaneleri dolaşın. Biraz fazla ücret teklif edin. Kürde kullanacağınız yan aperatları da onlardan alırsanız kabul edebilirler
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir