2 yıldır vg yapıyorum ılk başladıgımda 59 kg dum ornek vermek gerekırse kollar 33 tü ....herkez gibi şuan bulungum durum da bana yetmez oldu gelişim durdu..supplement dışında birşey kullanmadım ...ekim ayında kür yapmak istiyorum 2 aydır sıkı bir şekilde forumu takip ediyorum çok şey ogrendım hocalara tesekkurler aklımdakı kür
12 hafta 500 testosteron enanthate + 300 Boldenone
uygunmudur ? deca ılk kür oldugu ıcın ve tırstıgımdan dolayı dusunmuyorum basit ve vucudu cok yormayacak ılerıdekı kürlere hazırlıcak bir kür düşünüyorum. bilgilerinizi paylasır ve bır yol gosterırsenız cok sevınırım . şimdiden çok teşekkürler
teşekkürler samet sen kür yaptın mı daha önce? deneyimin varsa paylaşırsan sevinirim dianobol şartmı mesala? cok su tuttuğu soylenıyor...kick start olarak kullanılması gerektıgı yazıyor forumda ...olmazsa olmazmı? teşekkürler
danabol yarılanma ömrü kısa olduğu için ve bariz bir güç artışı verdiği için kickstart amaçlı kullanılır. etkileride güzeldir. su çekmesi doğrudur. çok fazla su çeker fakat su çekmek korkulacak bir durum değildir. yağlanmak ve su çekmek sürekli karıştırılır. suyu terlersin atarsın bukadar basit. suyu atmak sorun değil.. dianabol şart değil ama güzel bir eklentidir. kullanılabilir bir ilaçtır..
mute1912 yazdı:teşekkürler samet sen kür yaptın mı daha önce? deneyimin varsa paylaşırsan sevinirim dianobol şartmı mesala? cok su tuttuğu soylenıyor...kick start olarak kullanılması gerektıgı yazıyor forumda ...olmazsa olmazmı? teşekkürler
daha once kür yapmadım yamaya baslayacagım hafta kolum kırıldı ve suan hala radial sinir felcim devamm edıyor duzelir duzelmez yapacagım ılk kurdür tabı duzzelirsem!! dianabol su tutturur karacigeride bıraz yoran fakat etkılerı cabuk atılan bır ılactır tetıkleyıcı ılac olarak dusun boldenonla aynı donemde caylaklar kullanmaz!!!! yanı soyle dusun 4 hafta testo enan. 500 caktın yanında 40 mg 4 hafta boyunca dianabol aldın 4 hafta sonunda dianayı kes yerıne dırek boldenonu 300mg ekle yola devam et kardesım sıkıntısız temiz kür... bulking donemdeysen su tutmasını sıkıntı etme;)
SAMET KARDEŞ öncelikle gecmıs olsun umarın en yakın zamanda eski halıne donersın ve ılk kürünü yaparsın...verdıgın tavsıyeler ve bılgıler ıcın tesekkur ederım arastırmaya devam edıyorum forumdan hocalarda yardıcı oldular sağ olsunlar hayırlısı ...
aynen samet in önerisi gayet yerinde.. danabol bitirip boldeye başlamak en iyisidir. şunada sonuna kadar katılıyorum hacim küründe su çekeceksin arkadaş. su çekmekten korkan adam kür yapmasın zaten öyle parça parça büyümek olmuyor..
Creatine de su çekere büyütüyor iş Supplemente gelince sporcularımız masal dinler gibi dinliyor ve ezbere uyguluyorlar su çekmek nedir diye düşünmeden Ama iş Steroide gelince su çekmek çok çok yanlış birşeymiş gibi anlatılıyor Su çekmediğiniz sürece kaslar ne büyür ne de güçlenir Östrojen başlığı altında bu durumu anlatmıştım. Yanlış olsaydı Arnold Deca-Danabol kürünü yıllarca uygulamazdı
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777 MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM