definasyon kürüme yardım ?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
çelik
Yeni Üye

definasyon kürüme yardım ?

Mesaj gönderen çelik »

arkadaşlar definasyon için haftalık 300 mg parabolan,500 mg propionat ve 30 mg oxandralone kürüne başlıyorum ama yanında ne kullancağımı bilmiyorum
levitron? arimidex? nolvadex? proviron? cabaser? hangilerini kürüme eklemeliyim ve nasıl kullanmalıyım yardımcı olurmusunuz
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: definasyon kürüme yardım ?

Mesaj gönderen lennox77 »

Nolvadex= Jinekomasti olursan
Cabaser= 3 günde 1 tablet öneririm,jinekomastiyi Parabalondan dolayı da olabilirsin onu engeller
Arimidex=Bunu da 3 günde 1 tablet al derim,böylece Nolvadex'e hiç gerek kalmaz
Proviron= Arimidex varken gerek yok ama 2 tablet alabilirsin günde androjenik destek için
Levotiron= 2 tb-3 tb-3 tb-4 tb-4 tb-3 tb-2 tb şeklinde haftalara piramit yaparak günlük alım yapabilirsin
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
çelik
Yeni Üye

Mesaj gönderen çelik »

anladım hocam cok teşekkür ederim yardımlarınız için ama tek anlamadığım konu şu hani alabilirsin diyorsunuz ya yani kesin almam gereken hangisi çünkü ben tam bilmiyorum hani kesinlikle şunu kullan dediğiniz ürün?
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Nolvadex ve Proviron dışında hepsini al derim
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
çelik
Yeni Üye

Mesaj gönderen çelik »

teşekkürler hocam cevaplarınız için

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir