Yaz Öncesi Definisyon Kürü

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
JayCutler
Yeni Üye

Yaz Öncesi Definisyon Kürü

Mesaj gönderen JayCutler »

Herkese Merhabalar ,

Malum yaz geliyor ve güzel bir definisyon lazım :)

Şöyle bir Kür planladım ve sizlerle paylaşmak istiyorum..

30 Vurumluk Acetat - 30 Vurumluk Testolic - 30 Vurumluk Masteron ve Stanazolol kullanmayı düşünüyorum.
İlaçları hergün vuracağım için mg ları her hafta değişecek.Yaklaşık 8 Hafta gibi planlıyorum.
Yanında Cabaser ( 2 Günde 1 Tablet ) Çinko , Balıkyağı , Multivitamin ve Milk Thistle Kullanacağım.
Ürünlerin Markaları ThaigerPharma , Sadece Stanazolol BalkanPharma Olacaktır.

Sizlerinde görüşlerini bekliyorum.Hoşçakalın..
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Re: Yaz Öncesi Definisyon Kürü

Mesaj gönderen UncleO »

kür dozajlarını vurumluk olarak değil haftalık alacağın MG ları yazarsan daha verimli bir yorum yapabiliriz
özel
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen özel »

1-10 hafta 300 mg testosterone propionate
1-10 hafta 300 mg trenbolone acetat
1-10 hafta 400 mg boldenon
1-8 hafta günlük 50 mg winstrol tablet
günlük 50 mg winstrol

burda boldenon yerine masteron koyulabilirmi yada primobolan amaç definasyon ama boldenon alttan gelen kası temiz bir şekilde hıssetmek ayrıca ilk kürüm 175 90 kg mım
Kullanıcı avatarı
universal.
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 3 kez

Mesaj gönderen universal. »

benim görüsüm ilk kürde trenbolone acetat kullanılmaz çok ağır olur.
özel
Yeni Üye

Mesaj gönderen özel »

o zaman masteron olabilir herhalde amaç yağ yakımı ve dolgun bir görüntü çıkarmak masteronun da yap yakma özelliği mevcut .. başka bir ürün gelmiyor aklıma .??
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni

Mesaj gönderen UncleO »

bu definasyon kürlerine boldenone u kim ekledi acaba çok merak ediyorum. bulamıyorum da :)
arkadaşlar boldenone bulk ta kullanabileceğiniz güze bir ilaçtır. ayrıca belirtmek isterim kas içi su çeken bir ilaçtır da boldenene.
ayıptır sorması definasyon küründe su atan ilaçlar ve su tutmayan ilaçlar kullanırken, boldenone un ne işi var bu kürde?
kullanılmaz arkadaşlar definasyonda boldenone olmaaaz.
javious
Yeni Üye

Mesaj gönderen javious »

Bencede kullanilmaz bildiyim kadar istah artiran ilacdir. Ama kullananlar damarlarin buyuduyu icin acaip pump oldugu icin definasyonda kullanilir diye yaziyorlar bence
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni

Mesaj gönderen UncleO »

bence kullananlar da ne yaptığınn farkında değiller :) bariz şekilde su çeken bir ilacı definasyonda su atmaya çalışırken kullanmak saçmalığın daniskası başka birşey değil..
üstelik deca familyası ilaçlar ve boldenone aynı anda kombine edilebilir ilaçlar değildir. trenbolone da buna dahil oluyor.
özel
Yeni Üye

Mesaj gönderen özel »

UncleO yazdı:bu definasyon kürlerine boldenone u kim ekledi acaba çok merak ediyorum. bulamıyorum da :)
arkadaşlar boldenone bulk ta kullanabileceğiniz güze bir ilaçtır. ayrıca belirtmek isterim kas içi su çeken bir ilaçtır da boldenene.
ayıptır sorması definasyon küründe su atan ilaçlar ve su tutmayan ilaçlar kullanırken, boldenone un ne işi var bu kürde?
kullanılmaz arkadaşlar definasyonda boldenone olmaaaz.

1-10 hafta 300 mg testosterone propionate
1-10 hafta 300 mg trenbolone acetat
1-10 hafta 400 mg boldenon
1-8 hafta günlük 50 mg winstrol tablet

peki uncleo hocam burda boldenon yerine masteron koyduk gerek araştırdığım gerek forumda okuduklarım masteron yağlı vucutlarda verimlilik oranı düşük oluyor olması yağ oranım 18 acetat ilk kürde ağır diyorsunuz tecrübeleriniz doğrultusunda acetat yerine ne gelebilir . forumda bazı definasyonlarda primobolan önerilmiz ama onuda gereksiz dediğiniz bir yorumunuz var .. üstteki kür dozaj ve haftalara göre ne olmalıdır elediklerimiz yerine ne konmalıdır ..??
özel
Yeni Üye

Mesaj gönderen özel »

ve forumdaki hocamızın görüşü :!!!!!!!!! Definasyonda trenbolone acetat-testosterone propionate-boldenon üçlüsü yağ yakarken kas kazandırma konusunda ideal bir kombinasyon olacaktır.Trenbolone un yükselttiği progesteron/prolaktin seviyesine karşı küre winstrol metobolizmayı hızlandırmak için ise clenbuterol da eklenirse tadından yenmeyecek derece de etkili ve güzel bir kür olacaktır.Saygılarımla.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 1 misafir