Arkadaşlar 400mg deca
500mg test enant.
3.6iu genotropin olan kürümde sona yaklaşıorm.
2 hafta daha deca
ve 4 hafta daha test enant. kaldı.
Definasyon küründe 400mg test propi. 8 hafta
300mg Masteron 8 hafta
400mg Tren Acet. 8 hafta ve son 4 hafta 40mg winstrol tablet olarak devam edeceğim. Ama bunların yanına decanın hemen sonrasında 8 haftayı alacak şekilde (yani 2 hafta test enant. ile , 6 hafta da propionat ve diğer ilaçlar ile birlikte) boldenon kullansam faydası ve zararı nasıl olur?
Genotropine devam edicem 4 ay daha.
Tecrübelerinizden faydalanabilirsem ne mutlu bana.
Bulk küründen Definasyon kürüne geçiş
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Bulk küründen Definasyon kürüne geçiş
Kür gayet güzel,Boldenon biraz gereksiz bir eklenti olur Trenbolone Acetat ve Masteron gibi iki ilacın var zaten Anabolizan eksiğin yok o açıdan
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Hocam bu linkteki viewtopic.php?f=4&t=31 kürünüzde yer vermişsiniz de, ondan olabilir mi diye merak ettim.
2014 başında bu yazdığınız küre girmeyi planlıyorum da, öncesinden boldenon'u bir test edeyim dedim
2014 başında bu yazdığınız küre girmeyi planlıyorum da, öncesinden boldenon'u bir test edeyim dedim

- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Olur tabi deneyebilirsin zararı olmaz 

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir