ilk kürde hangisi
Re: ilk kürde hangisi
samet kardeşim gercekten benım sormak ıstedıgım soruyu sormussun...oncelıkle tesekkurler hocalarımızdan yorum ve yardımlarını beklıyoruz.
hayvan gibi çalış ,insan gibi yaşa
-
- Yeni Üye
Ben çok araştırdım başlangıç için sustanon + primobolan yada testesteronenante + boldenon önerildi ikisi de ortalama ayni etkiyi gösteriyor ama testesteronenante kürü olursa daha iyi olur sustanon hormonlar ile fazla oynuyor 4 esterli oldugu için testesteronenante 2 esterli bunlar araştırmalarimdan edindigim bilgiler hocalarimiz yine en iyisini bilir tabi bir fikir vermek amaci ile yazdim.
Haftaya bende sustanon 500mg + primobolan 400mg + dianabol 30mg kürüne başlayacağım
Haftaya bende sustanon 500mg + primobolan 400mg + dianabol 30mg kürüne başlayacağım
- orhan15
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Sustanon + primabolan klasik eczane kuru primbolan 100mg satıldgına gore haftada 300-400 mg alsanız hem enjoksıyon fazlalıgı olacak hemde maliyeti artıcaktır ayrıyetten sustanon arkadaşın belırttıgı gıbı 4 ester oldgundan sureklı ınış çıkış yaşatıcak kanda ve hormonlarla fazla oynamış olacak. Benim tercıhım boldenon +testeron E olurdu 10 hafta (yakın zamanda bende yapıcam:) ) mınumum yan etkı alırsınız bu kurde zaten ılk kurde sadece testo bıle kullansanız verım alırsınız iyi forumlar...
1-10 testosteron ent. 500 mg 4-10 boldenon 400 mg 1-4 dianabol 40 mg çok güzel bir kür fakat dianabol yerine başka ne kullanılablir
a
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
genelde sust.pri. yapılıor salonlardakı caylaklarda bunun nedenını merak edıorum cunku sustanon 4 ayrı testesron ıcerıor esterı daha farklı enanhate daha mantıklı gıbı bulsamda ısın pirlerıne bunu sormak ıstedım...
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Testo Enantat öneririm ilk kürde androjen türevi olarak
Anabolizan olarak katkı ve güç sırasına göre: Deca,Boldenon,Primo,Danabol tercih edilebilir.
Danabol hepsine ek olarakta konabilir
Anabolizan olarak katkı ve güç sırasına göre: Deca,Boldenon,Primo,Danabol tercih edilebilir.
Danabol hepsine ek olarakta konabilir
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir