Deca Kür Sonuçlarım Resimli

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
angelcold
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 99 kez
Aldığı teşekkür: 20 kez

Re: Deca Kür Sonuçlarım Resimli

Mesaj gönderen angelcold »

Roid Rage yazdı:Arkadaş güzelce konu açmış ve cesurca fotoğraflarını paylaşmış,önerilerinizi olumlu-olumsuz olmak üzere GÜZEL BİR ÜSLUP ile yapın,kişisel tartışma yaratmanın mantığı yok. O kol öyle değil,şuran böyle değil,diğer yerin çok kötü vb laflar yerine samimice arkadaşın başarısını kutlamak taraftarıyım.
Tartışma açacak mesajlar silinecektir.
Bu arada kol kaç cm olursa olsun iyi duruyor tebrikler :)

teşekkür ederim öncelikle başlığım için görüşlerinizi belirttiğinizden dolayı sonrasında üslup farkını arkadaşa anlattığınız için , teşekkürler.
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
umutsever
Yeni Üye

Mesaj gönderen umutsever »

kardeş emegini karşılıgını almıssın darısı yeni yapacakların benim başıma...)))
angelcold
Yeni Üye

umutsever yazdı:kardeş emegini karşılıgını almıssın darısı yeni yapacakların benim başıma...)))

inşallah kardeşim başarılar sana da.
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
ferdi
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen ferdi »

valla süper bir gelişim taktir ettim doğrusu..
angelcold
Yeni Üye

ferdi yazdı:valla süper bir gelişim taktir ettim doğrusu..

sağolasın kardeşim..
kajmer_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen kajmer_ »

öncelikle hayırlısı olsun kardeşim.. Yalnız bende resmine baktım ve aklım takıldı kol ölçülerine. Bu gün 10 haftalık kürümü bitirdim ve başladığımda kollarım 38 di şuanda 41 cm ve 92 kiloyum.. Neyse hayırlısı olsun senin için dostum ..
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

ben arkadaşın kol ölçüsündeki 7 cm'lik artışa inanıyorum doğrusu, benim de başıma geldi çünkü. Bende 172 boy ve 52.5 kiloydum, vg ye başladım ve artı olarak sadece progainer kullanarak 2.5 ayda 12 kilo aldım ve kol ölçülerim 27 cm den 32 cm e çıktı. Yani 2.5 ayda 5 cm arttı. Zayıf insanlarda başlarda kollarda yağ sıfır nerdeyse, kilo aldıkça vücut normale dönüyor ve dolayısı ile ölçüler de artıyor ama normal ölçülere sahip bir insanda böyle birşey görülmüyor, çünkü onun kolları yeterli doygunluğa ulaştığı için uyguladığı kür sonucunda sadece kas kütlesinde artış sağlanıyor ve bu da 3-4 cm i geçmiyor
Silence
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 2 kez

Mesaj gönderen Silence »

14 haftalık bir kürde 15 kg kas yaptığını yazıyorsun buna inanmışsın. Forumdanda bir tane adam çıkıp bunun imkansız birşey olduğunu yazmıyor. 14 Haftada 15 kg degil 2 kg kas yapabildiysem öpte başına koy. 15 kg lık bir kas kütlesinin hacminin ne kadar olduğunu biliyormusun ? bence biraz araştırma yap bu konularda oku öğren.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Kazanılan kilo yağsız,temiz olunca tamamen kas olarak kazanıldığı zannediliyor ama öyle değil.
Siz 15 kg aldınız diyelim,diet yaparak vs temiz kaldınız,bunun hepsinin kas olma ihtimali yok.
Su tutmadan adele büyümez zaten,o yüzden çoğunluğu su oluyor ki bu kötü birşey değil
Mr.Olympia seviyesindeki sporcuların yılda kazandığı saf kas oranı 2-3 kg maksimum olur
Arkadaşımız güzel gelişim kaydetmiş sadece yanlış özetlemiş biraz konuyu.
Takdir edilmesi gerek yine de
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
ferdi
Yeni Üye

Mesaj gönderen ferdi »

Evet arkadaş güzel gelişim kaydetmiş, daha önce de söylediğim gibi ölçülerindeki artış gayet normal, ama bunun hepsinin kas olduğunu tabi ki kimse söyleyemez.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 2 misafir