21 yaşımdayım, yaşıtlarımla aramda büyük kütle farkı olduğu için 2 sene önce spora başlamıştım, zaten 1.85 boya 55 kiloydum, ağır hastalığa yakalandıktan sonra 48 e düştüm ve artık kilo almanın zamanı geldiğini farkettim, 2 senedir spor yapıyorum, kas tonu biraz gözüküyor ama hala 1.77 boya 70 kilo olan arkadaşım 3 aylık yaptığı sporla benden daha iyi görünüyor. Üstüne karbonhidrat, protein, kreatin, vitaminlere harcadığım 1000 lirayı da hesaba katınca canımı sıkıyor bu durum. Şu anda 63 kiloyum, boy 1.87. Siz söylemeyeden söyeyeyim, bütün diyet olaylarını, calories in > calories out kavramını biliyorum, zamanında çok araştırma yaptım, günde 6 öğün, prakten, gomad, bütün teknikleri araştırdım, fazla ve düzenli yiyerek ayda 1-2 kilo alabilsemde birkaç ay yapıyorum sonra düzenim sınavlardı, hastalıkdı, para yetmezliğiydi falan diye bozuluyor ve bir anda aldığım kiloları veriyorum, bu nedenle beni "Jump-start" yapacak bir steroide ihtiyacım var. Anapolon daha önce kullandım ve neden bilmiyorum hiç etki etmedi, akşamları çok sıcaklardım anapolondan mı bilmiyorum ama hiç etki etmedi, 1 kilo bile alamadım açıkçası. Günde 2 tane kullanıyordum 2 hafta boyunca, sonra 3 e çıkardım.
Sorularım şunlar;
1.si;Bana kısa zamanda hacim kazandıracak bir kür veya steroid önerebilirmisiniz. Evet diyetime özen göstereceğim elbette kür sırasında, ama steroidlerle takviye yapmak istiyorum ayrıca.
2.si; Görünüşe göre her steroid eczanelerde satılmıyormuş, nereden alabileceğim hakkında bilgi verirmisiniz, birde iğne önerebilirseniz sağlık ocağında veya aile hekiminde vururlar mı? Ama iğne önermezseniz daha iyi olur, iğne korkum vardır.

İlginiz için teşekkürler.