Kilo/Hacim/Kütle almak için en iyi steroid/kür

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
Curve
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Kilo/Hacim/Kütle almak için en iyi steroid/kür

Mesaj gönderen Curve »

Öncelikle iyi günler, konuyu açmadan önce forumu araştırdım ama sorularıma detaylı cevap bulamadığım için ayriyetten bir konu açmak istedim.

21 yaşımdayım, yaşıtlarımla aramda büyük kütle farkı olduğu için 2 sene önce spora başlamıştım, zaten 1.85 boya 55 kiloydum, ağır hastalığa yakalandıktan sonra 48 e düştüm ve artık kilo almanın zamanı geldiğini farkettim, 2 senedir spor yapıyorum, kas tonu biraz gözüküyor ama hala 1.77 boya 70 kilo olan arkadaşım 3 aylık yaptığı sporla benden daha iyi görünüyor. Üstüne karbonhidrat, protein, kreatin, vitaminlere harcadığım 1000 lirayı da hesaba katınca canımı sıkıyor bu durum. Şu anda 63 kiloyum, boy 1.87. Siz söylemeyeden söyeyeyim, bütün diyet olaylarını, calories in > calories out kavramını biliyorum, zamanında çok araştırma yaptım, günde 6 öğün, prakten, gomad, bütün teknikleri araştırdım, fazla ve düzenli yiyerek ayda 1-2 kilo alabilsemde birkaç ay yapıyorum sonra düzenim sınavlardı, hastalıkdı, para yetmezliğiydi falan diye bozuluyor ve bir anda aldığım kiloları veriyorum, bu nedenle beni "Jump-start" yapacak bir steroide ihtiyacım var. Anapolon daha önce kullandım ve neden bilmiyorum hiç etki etmedi, akşamları çok sıcaklardım anapolondan mı bilmiyorum ama hiç etki etmedi, 1 kilo bile alamadım açıkçası. Günde 2 tane kullanıyordum 2 hafta boyunca, sonra 3 e çıkardım.

Sorularım şunlar;
1.si;Bana kısa zamanda hacim kazandıracak bir kür veya steroid önerebilirmisiniz. Evet diyetime özen göstereceğim elbette kür sırasında, ama steroidlerle takviye yapmak istiyorum ayrıca.
2.si; Görünüşe göre her steroid eczanelerde satılmıyormuş, nereden alabileceğim hakkında bilgi verirmisiniz, birde iğne önerebilirseniz sağlık ocağında veya aile hekiminde vururlar mı? Ama iğne önermezseniz daha iyi olur, iğne korkum vardır. :)

İlginiz için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: Kilo/Hacim/Kütle almak için en iyi steroid/kür

Mesaj gönderen lennox77 »

10 haftalık klasik Testo-Deca kürü uygulaman hem hacim/kilo artışı için sana uygun olacaktır hem de başlangıç seviyesinde seni zorlamaz
Bu küre ilk 4 hafta Danabol'de ekleyebilirsin Deca ile beraber güzel kombine olur,istediğin hedefler doğrultusunda sonuç almaman imkansız.
Forumda onaylı satıcı arkadaşlar var,onlardan temin edebilirsin
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

hastalıktan bahsettın ne rahatsızlıgı gecırdın?
Curve
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen Curve »

samet_61 yazdı:hastalıktan bahsettın ne rahatsızlıgı gecırdın?

Steroidi sorun kılacak bir şey değil sadece ağır grip olmuştum boğazım falan şişmişti, yemekten düşmüştüm.
Kullanıcı avatarı
Torq
Yeni Üye

Mesaj gönderen Torq »

Merhaba, aynen bende 183 boy ve 66 kiloyum denemediğim şey kalmadı hep aynı kilodayım. Şimdi kesin olarak küre başlamak istiyorum.
Konu açıllalı baya olmuş ama acaba konuyu açan arkadaş çözüm bulabilmişmi ?
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Mesaj gönderen barda »

178boy 87 kiloyum 97bel ölçümvar sizin gibi zayıf olmak isterdim çünkü zayıflık sürekli bir avantaj nedeni basit kası patlat görünsün biz belli etmek için neler çekiyoruz :)) kilo alamayan arkadaşlara öncelikle gainer tavsiye ediyorum karbonhidratı yüksek olanlardan sütle karıştırıp içiyorlar kesin faydasını gören arkadaşlar mevcut steroidden önce onu düşünmenizi sonra ondanda verim alamazsanız sterodi denemenizi tavsiye ederim birde arkadaşlar zayıfsınız spordan önce lapa pilav yahut bulgur spordan sonra haşlama et tavuk gögsü hatta spordan sonra bile yagsız tuzsuz makarna falan size yarar diye tahmin ediyorum bizimde spordan sonra sadece tavuktur ettir balıktır dardanel tondur vs bunları tüketmemiz gerekiyor..kür olaraksa hocalarımız daha bilgililer bu konuda ben yanlış yönlendirmek istemem

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir