İlk kür (Ekim 2013'de)
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 9 kez
İlk kür (Ekim 2013'de)
Merhaba arkadaşlar yaz tatiline girdiğimiz için 3 ay falan spor salonlarından uzağım, okullar açılır açılmaz sporuma ve de ilk kürüme başlayacam, kür şöyle;
1-10 hafta 500 mg testosterone enanthate
1-10 hafta 400 mg boldenon
1-6 hafta günlük 40 mg dianabol tablet
1-Kür nasıl sizce, bir eksiği, gediği veya bir yanlışı falan var mı ?
2-Kür bitiminde veya kür esnasında kullanmam gereken ilaçlar neler ?
3-Bu küre primobolan eklesem mi acaba ?
Yardımcı olursanız sevinirim.
1-10 hafta 500 mg testosterone enanthate
1-10 hafta 400 mg boldenon
1-6 hafta günlük 40 mg dianabol tablet
1-Kür nasıl sizce, bir eksiği, gediği veya bir yanlışı falan var mı ?
2-Kür bitiminde veya kür esnasında kullanmam gereken ilaçlar neler ?
3-Bu küre primobolan eklesem mi acaba ?
Yardımcı olursanız sevinirim.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: İlk kür (Ekim 2013'de)
1-Kür iyi güzel bir sıkıntı yok
2- Kür esnasında Proviron (50 mg),Milk Thistle ve Çinko kullanabilirsin. PCT Klomen-Nolva yeterli olur
3- Primo ve Boldenon aynı karakteristik özelliklere sahip ilaçlar ikisi beraber çöp olur
2- Kür esnasında Proviron (50 mg),Milk Thistle ve Çinko kullanabilirsin. PCT Klomen-Nolva yeterli olur
3- Primo ve Boldenon aynı karakteristik özelliklere sahip ilaçlar ikisi beraber çöp olur
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 9 kez
evabınız için teşekkürler, ayrıca bu kür için 7 kg protein tozu 300 gr da kreatin alacam, yeterli değil mi ? (Not: Yurtta kaldığım için yeterli et yiyemiyorum onun için protein ihtiyacımı suplementlerden karşılamak zorundayım )
- lennox77
Gayet yeterli 

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
lennox hocam boldenonla dianabol birlikte çalışmıyor diye biliyorum doğrumudur ben arkadaşın küründe boldenony5-10 400 mg olarak kullanmanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum.
a
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
laziya yazdı:lennox hocam boldenonla dianabol birlikte çalışmıyor diye biliyorum doğrumudur ben arkadaşın küründe boldenony5-10 400 mg olarak kullanmanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum.
dogru dıanabol testo baslar dıanabol bıtınce testo bolde dewam eder...
- lennox77
Birlikte kombine olmalarında bir sakınca görmüyorum ben.
Birçok sporcuma bu şekilde kombine ettirdim bir sakıncasını görmedim.
Ha Deca-Danabol daha efektif oluyor o ayrı
Birçok sporcuma bu şekilde kombine ettirdim bir sakıncasını görmedim.
Ha Deca-Danabol daha efektif oluyor o ayrı
kardeş gecen sene ben yaptım çok güzel faydasını gordum 10 12 kilo kadar aldım danabolu 20mg kullanmama ragmen sonrada su atınca 4 kilo kas kaldı o bile yetti bu kür için başarılarının devamını dilerim... kürün güzel
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 1 misafir