Tek başına buyume hormonu kullanımı

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
orhan15
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 12 kez

Tek başına buyume hormonu kullanımı

Mesaj gönderen orhan15 »

Merhabalar
Daha onceden kılolu olup ve yanlış dıyetle kılo verdikten (hiç karbonhidrat yemeden) sonra derımde aşırı sarkma oldu ve yıllardır napsam nerdeyse hiç duzelmedi +(testo sevıyem dusmustu yenı duzeldı) sanırım adelelrımı kaybettım growtun cıldı yenıledgını duydum bu doğrumudur derılerı toplaya bılırmı 2ay kullanırsam ve tek başına kullanılabılır ayrıca yanına provıron , nolvadex gıbı androjen-antı ostrejen gereklımıdır kur sonunda tedavı gerektırırmı tek başına kullanımda gunluk kac unıte alınmalıdır?
saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: Tek başına buyume hormonu kullanımı

Mesaj gönderen lennox77 »

Tek başına kullanılır günlük 4 iu olarak yağ yakımı sağlar ama Testo vb basit steroidlerle desteklerseniz daha iyi sonuç alırsınız.
Eğer tek başına GH kullanacaksanız herhangi bir anti östrojen veya Proviron gibi androjen etki verecek ilaç almanıza gerek yok
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
JayCutler
Yeni Üye

Mesaj gönderen JayCutler »

hocam arkadaş güzel 1 konuya değinmiş.bende bununla ilgili 1 soru sormak istiyorum.Definisyon küründen hemen sonra istenilen definisyon sağlanamaz ise tek başına günde 4 İU GH ile 8 haftalık kür yapımında yağ yakımı nasıl olur? teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Mesaj gönderen UncleO »

istenen yağ yakımını sağlayamadıysan kullanabllirsin. bu arada yine idman ve beslenmeyi sıkı tutup diyet beslenmeye devam ederek HGH ile yağ yakabilirsin.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Uncle hocam gereken cevabı vermiş kendisine katılıyorum
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
orhan15
Yeni Üye

Mesaj gönderen orhan15 »

Hocam peki bu grwot bu kadar dozda mıgdeyı (diyafıramı) buyutur mu şuan 1 arkadaşım kullnıyor ılk kullanımda buyutmus sozde gerce maşşallhı var 110 kg + biriside.Bu arada bir urun temınatı ıcın mesaj attım ozelden donersenız sevınırım.
saygılarımla..
Kullanıcı avatarı
JayCutler
Yeni Üye

Mesaj gönderen JayCutler »

Hocam bir diğer sorum da GH kullanım süresi ve Ünitesi minumum ne kadar olmalı ? GH kullanan kişiler ile konuştugum da normal bulk beslenmesi gibi besleniyoruz fakat yağ şeker tuz kullanımıyoruz.Extra bir diyete gerek duymuyoruz demişlerdi.GH yapısı gereği zaten alınan gunluk kaloriyi yakıyormuş.Siz neler diyorsunuz hocam bu konuda ? Saygılar
_BlackLight_
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 108 kez

Mesaj gönderen _BlackLight_ »

hani konustugunuz kişileri bilemem ama benım bu spordan anladıgım mantık ve tek gercek DİYET tir.bence isteyen myostatin le genlerını degıstrsın ısteyen peptilere bogulsun sürekli bir diyet içine girilmezse her ne olursa olsun derinin yag çeperi genişliyor haa aparatlar belkı bu yaglanmayı azaltabılır fakat diyetli olursa diyetsiz beslnılırse yalnızaca yaglanmayı engeller diyetli olursa mevcut yagı yakar.

orhan senın soruna kendı tecrubemle bır ornek vereyım .ilk hocamda genclıgınde yuksek kılolardan bı anda kılo kaybı yasamıs ve suanda muabık aynı senın gıbı derı sorunu yasamıs fotograflarını gostermıstı nasıl duzeldıgını sordum.yıllar ıcınde adele sıstemının ve kemık yapısının genısledıgını soyledı bununla beraber derısınınde buna ayak uydurup duzeldıgını soyledı.bırde şöyle bır durum var sanırım kilo dususunden sonra bulk bır sezon gecırmedın bırde onu dene belkı bıraz yaglanırsan veya su tutup buyursen derınde buna tepkı verebılır ve gerılımı artabılır.GH ın ben dırek derıye etkı edecegını dusunumuyorum cunku GH ölü veyaslı derı hucrelerını genclestırıyor senın derın henuz cok genc ve yasıyor.
Kullanıcı avatarı
orhan15
Yeni Üye

Mesaj gönderen orhan15 »

Cevabın ıcın teşekkür ederim bulk donemi geçirdim 10kg yakın kg aldım fakat pek bır fark olmadı derıde şimdi düşündğüm kür ise maddi durmumu duzeltince 2 veya 4İU HGH (3ay) + boldenon +testo E. hem bir yandan hacım artarken bıryandanda derı duzelir diye düşünüyorum çünkü kaliteli adele alıcagıma ınanıyorum beslenmeye aşırı dıkkat edıyorum saygılarımla..
marvel
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 2 kez

Mesaj gönderen marvel »

kusura bakma da sende hacim anlamda pek birsey goremedim. 35 cm kollarla ghye ne gerek var . ayrica genc yaslarda kullanmak, dogal buyume hormonuna etki etmezmi? desen 30 35 yaslarinda anti-aging amacli kullanimini anlarim da..

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 4 misafir