ramsodi yazdı:Yola nasil edicem bu gecen 6 hafta kayipmidir vucdu zarar vermedn telafisi nasil olur
gecen altı hafta neler kullandın ml olaarak? kılon yasın? ılk msjı okudum sımdı benım tavsıyem 500 deca cok decayı hemen kes boldenonunada kes 4 hafta daha testoyla dewam et sonra pct yap neden deca zaten 6 hafta olmus kana karısmaya baslarken boldenona grek yok sadece 6 hafta testo aldıysan 4 hafta daha haftada 500luk dewam 10haftaya testoyu tamamla pct nı yap bıdahada bole sacma bır kur yapma...
danabol bıle boldenonla aynı anda kullanılmaz !!!!! testo bolde dana kuru yapacaksan ılk 4 hafta testo dana 4 hafta bıtımınde bolde testo kullanılır baslı basına yanlıs cycle uncleo lennox hocalara danısmak lazım...
Zaten hocam deidigini takip edice herkes cokdan bilen isin ilmin takip eden sensin ama bazi arkadaşlar deca ve boldenon lada 10 haftayi tamamlamis mesela forumda ki guitarci oyle aman amanda yan etkisi olmamis
Deca ve boldenon aynı kürde kullanılır bunun aksi idda edilemez deca-trenbolone aynı kürde olmaz çünkü ikiside 19nor steroid profil grubudur birbirini baskılar ama deca ile boldenon aynı kimyasal grupta değildir yani reseptörler farklı algılar ve kürde bir arada alınır.Boldenon 17alpha grubudur Deca ise 19nor steroid grubudur.Steroid kombinasyonlarında 2 steroid profilinin aynı grupta olmamasına dikkat edilir aynı gruba giren anabolizanlar kombine edilmez nedeni ise reseptörün 2 ilacıda aynı grupta algılayıp birini deactive etmesidir.Steroid kitaplarını biraz araştırmanızı tavsiye ederim.
dbol ile boldenon da aynı anda kullanılmaz yazmışınız fakat ben çok araştırdım ve profesyonellere sordum kürüme başlamadan önce böyle birşey yok. Kullanılabilir. yabancı forumlarda da gezerseniz göreceksiniz.