Arkadaşlar hepimiz birkaç ilacı tek enjektöre çekip öyle vuruluyoruz. Peki en fazla kaç cc ye kadar vurdunuz. Ben Kalçadan maximum 3cc kadar vuruldum. Omuzdan hiç yapmadım ama asıl merak ettiğim omuzdan kaç cc ye kadar vurulabileceği. Yorumlarınızı esirgemeyin
her anabolizanın mg/ml miktarı farklıdır. 1 ml'inde 100 mg olan da var 300 mg olan da var. sen haftada kaç mg yapacaksan ml'i de ona göre ayarlarsın olay dozaj yani. omuzdan vurulanlar duydum ama o konuyla ilgili çok bi bilgim yok.
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
angelcold yazdı:her anabolizanın mg/ml miktarı farklıdır. 1 ml'inde 100 mg olan da var 300 mg olan da var. sen haftada kaç mg yapacaksan ml'i de ona göre ayarlarsın olay dozaj yani. omuzdan vurulanlar duydum ama o konuyla ilgili çok bi bilgim yok.
Ben ilacın dozajından bahsetmiyorum sıvı miktarını kast ediyorum 1 kerede 1 enjektörle maximum ne kadar sıvı zerk ettiğinizi soruyorum. Sonuçta Kalçanın , bacağın ya da omuzun belli oranda sıvıyı emebilme durumu var sorduğum bu. Yazdığımı anlamadan akumuşsun.
Tıpta bildiğim kadarıyla gluteus maximus hamstring ve quadriceps kaslarının(kalça,ön ve arka bacak) sorunsuz bir şekilde sıvı emme dozajı 5 cc diye biliyorum.Omuz biceps-triceps gibi küçük bölgelerde bu oran 2-3 cc olarak geçiyordu.