KÜRDEN SONRA DİĞER KÜRE NE ZAMAN BAŞLARIM?
-
- Yeni Üye
KÜRDEN SONRA DİĞER KÜRE NE ZAMAN BAŞLARIM?
Arkadaşlar 8 hafta definasyon arkasından hacime geçtim 10 hafta direk ama belirttiğim gibi elim kırıldı. Pct den sonra ne kadar ara vermem gerekiyor birdahaki kür için? Birdahaki kürüm hacim + Büyüme hormonuda olucak
Re: KÜRDEN SONRA DİĞER KÜRE NE ZAMAN BAŞLARIM?
Firat_BozguL yazdı:Arkadaşlar 8 hafta definasyon arkasından hacime geçtim 10 hafta direk ama belirttiğim gibi elim kırıldı. Pct den sonra ne kadar ara vermem gerekiyor birdahaki kür için? Birdahaki kürüm hacim + Büyüme hormonuda olucak
Önce definasyon sonra hacim ilginç

Hacim küründe uzun esterli ilaçlar kullanacağını düşünerek sonbahara kadar beklemeni tavsiye ederim en azından havalar serinleyene kadar. Sıcak havalarda uzun esterli ilaçlar sıkıntı yapacaktır.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
tabi herkişinin yapcagı küre göre degısıkr fakat benim tercihim hep sonbaharda başlayıp ilkbaharda bitirmek olur ekylül ekimde start nisan mayısta off yazın keyif
.

-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
İki hacim kürü arasında ve iki def. kürü arasında ne kadar süre olmalı.
Bunu bayramdan 10 gün sonra başlayacak ve ramazanda bitecek olan bu seneki spor dönemine bir bulk ve iki yağ yakma kürü sığdırabilirmiyim diye soruyorum.
olabilirse; Hacim için t. entat + Npp yahut boldenom + propinat şeklinde yapmak istiyorum.
propinat + boldenom tatbik edilen bir kür numunesiymiş, yağsız susuz adele kitlesi içinmiş. Npp + entat ise hiç tecrübe etmedim. Npp tatbik eden, tecrübe eden malumat sahibi olan biri varsa yardımcı olursa memnun olurum
Teşekkürler
Bunu bayramdan 10 gün sonra başlayacak ve ramazanda bitecek olan bu seneki spor dönemine bir bulk ve iki yağ yakma kürü sığdırabilirmiyim diye soruyorum.
olabilirse; Hacim için t. entat + Npp yahut boldenom + propinat şeklinde yapmak istiyorum.
propinat + boldenom tatbik edilen bir kür numunesiymiş, yağsız susuz adele kitlesi içinmiş. Npp + entat ise hiç tecrübe etmedim. Npp tatbik eden, tecrübe eden malumat sahibi olan biri varsa yardımcı olursa memnun olurum
Teşekkürler
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir