İlk Kür Yorum - [ RESİM EKLENDİ ]
- eanday
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 9 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
İlk Kür Yorum - [ RESİM EKLENDİ ]
Merhaba Arkadaşlar,
70 kilo ile başladığım spor hayatıma 3 yıl sonunda 83 kilo ile devam ediyorum. Boyum 1.82cm. Hacim ve kilo kazanmak için çabalarım okadar yorduki artık bir kür isteğine girdim ve başladım. Kürü 8 hafta sabit şekilde devam ettirmeyi düşünüyorum. Şuan 2. haftamdayım. Lafı fazla uzatmadan kürüme geçeyim.
Pazartesi 250 sustanon +200 primobolan
Perşembe 250 sustanon +200 primobolan
Vitaminler: Milk Thistle + apikobal + zinco c + Supradyn
Supplementler: Whey Protein + Likit Amino + Creatin + Glutamin
Birkaç sorum olucak; Aldığım vitamin ve supplementler yeterlimidir? Proviron kullanmam şartmıdır? Göğsümde hafif kaşıntılar hissetmeye başladım psikolojik olduğunu düşünsemde çekinmiyor değilim.
Yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
70 kilo ile başladığım spor hayatıma 3 yıl sonunda 83 kilo ile devam ediyorum. Boyum 1.82cm. Hacim ve kilo kazanmak için çabalarım okadar yorduki artık bir kür isteğine girdim ve başladım. Kürü 8 hafta sabit şekilde devam ettirmeyi düşünüyorum. Şuan 2. haftamdayım. Lafı fazla uzatmadan kürüme geçeyim.
Pazartesi 250 sustanon +200 primobolan
Perşembe 250 sustanon +200 primobolan
Vitaminler: Milk Thistle + apikobal + zinco c + Supradyn
Supplementler: Whey Protein + Likit Amino + Creatin + Glutamin
Birkaç sorum olucak; Aldığım vitamin ve supplementler yeterlimidir? Proviron kullanmam şartmıdır? Göğsümde hafif kaşıntılar hissetmeye başladım psikolojik olduğunu düşünsemde çekinmiyor değilim.
Yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
En son eanday tarafından Sal Tem 23, 2013 8:27 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: İlk Kür Yorum - Tavsiyeler
Pregnyl fazla kaçar bu kürün PCT'si için.
Klomen-Novadex (100 mg-30 mg) 3 hafta uygulaman yeterlidir
Klomen-Novadex (100 mg-30 mg) 3 hafta uygulaman yeterlidir
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- eanday
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 9 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: İlk Kür Yorum - Tavsiyeler
Yorumlar için teşekkürler. Çevremdeki insanlar haftalık 500 sustanon 400 primabolan fazla olduğunu söylemeye devam ediyolar. Bu yüzden pregnly kullanmam gerektiğini düşünmüştüm.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 1 misafir