kırık kol için?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
kırık kol için?
arkadaslar bıldıgınız gıbı kolumu kırsmıstım sımdı sıze sorum kırıgı cabuk ıyılestrmek ıcın ve kemıklerı guclendırmk ıcın kullanabılecegımız anabolik steroid var mıdır??? deca durabolin cevabı gelecek gıbı dusunuyorum...
En son samet_61 tarafından Sal May 14, 2013 8:53 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: kırık kol için?
Boş yere vücuduna ilaç sokma.
5 kez kırık yaşadım kolumdan ve parmağımdan,az çok bilirim.
Kolun alçıdayken almanın senin seviyendeki bir kırığa faydası çok olmayacaktır.
Alçı çıktıktan sonra veya çıkmaya yakın kullanırsan o zaman olur
5 kez kırık yaşadım kolumdan ve parmağımdan,az çok bilirim.
Kolun alçıdayken almanın senin seviyendeki bir kırığa faydası çok olmayacaktır.
Alçı çıktıktan sonra veya çıkmaya yakın kullanırsan o zaman olur
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Deca olur Danabol olur.. Deca 100-200 mg dozajında kullanılır kırıklarda
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
samet karedeş daha erken başlaman için.2 ay kadar bekle.kırık flulaşmaya başladığında yapmaya karar verirsin.şimdi çokta çalışmaz istediğin sonuç için.nacizane fikrim yaşayan biri olarak
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: MSN [Bot] ve 1 misafir