winstrol kürü

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
insider
Yeni Üye

winstrol kürü

Mesaj gönderen insider »

merhaba,

%11-12 yağ oranına sahibim. winstrol'ü yağ oranımın azalması amaçlı değil biraz güç ve fark edilebilir bir hacim için kullanmak istiyorum. danabolden çok fazla su tuttuğu için uzak durmayı seçtim winstrol'ün amaçlarıma uygun olduğunu düşünüyorum. söylediğim gibi çok fazla bir beklentim yok gözle görülür değişikliklerin olması yeterli. zaten sıcaklar iyice başladı bu yüzden only oral kür (6 hafta) uygun gördüm.

forumda birkaç arkadaşım sadece winstrol ile kür yapılabileceğini yazmış (lennox ve iron man'in birkaç mesajında okumuştum) düşündüğüm kür şöyle,

6 hafta 50 mg winstrol
libido düşüşünü engellemek için proviron düşünüyorum doğru bir tercih olur mu?

pct için de nolvadex sanırım yeterli olur.

kür sırasında whey, multivitamin, balık yağı ve muhtemelen eklem desteği kullanırım.

görüşleriniz benim için oldukça değerli. şimdiden teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: winstrol kürü

Mesaj gönderen lennox77 »

Merhabalar,
Evet tek başına only oral cycle olarak yapabilirsin gayette etki görürsün Winstrol harika bir ilaçtır.
DHT türevi olduğundan doğal üretimini de çok baskılamaz ama sen yine de Proviron alarak androjenik desteği ihmal etme
Milk Thistle koruyucusunu karaciğerin için almalısın,zira mg bazında Anapolon'dan bile daha yüksek toxic etkisine sahiptir Winstrol.
PCT için Nolvadex'e de gerek yok östrojenlik bir durumun yok.
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
insider
Yeni Üye

Mesaj gönderen insider »

bilgisine güvendiğim bir iki arkadaşım winstrol ile hacim ve güç için nerdeyse hiçbir şey beklememem gerektiğini söyledi, anapolon ya da dianabole yönel dediler.

bu konudaki fikriniz nedir acaba
Kullanıcı avatarı
lennox77

Anapolon ve Danabol tabii ki de hacim ve güç için daha iyidir.
Anapolon androjenik ve anabolik etki bakımından en kuvvetli steroidlerdendir ama kalıcı birşey bekleme
Danabol androjenik etki olarak iyi değildir doğal üretimi sıfırlar,anabolik olarak vereceği güçte yine tek başına kalıcı olmaz.
Uzun lafın kısası oral cycle olarak kullanılmaz bu 2 ilaçta tek başına
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
mrtgfb33
Yeni Üye

Mesaj gönderen mrtgfb33 »

iyi günler
ben kesintisiz 18aydır bb yapıyorum aslında 7senedir bu işle uğraşıyorum ama önceleri 6-7 ay yapıp yani yaz sezonuna hazırlık sonrada bırakıyodum ama dediğim gibi 18aydır kesintisiz yapıyorum fakat kasların diriliği ve şekili tatmin etmiyo ilk defa kür yapmayı düşünüyorum
test propıonat,winstrol kürü veya winstrol,primabolan kürü yapmayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz ederseniz kaç hafta yapayım ve haftada kaçgün kaç mg yapmam gerrekiyo koruyucu olarak ne kullanmam gerekiyo...
boy:1.86
kilo:94
omuz:132
gögüs:111
kol:39
Kullanıcı avatarı
lennox77

Öncelikle konunu başka yere açıp arkadaşın konusunu baltalamaman gerekiyor...
Kullanıcı avatarı
SVSTRGMR
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 7 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen SVSTRGMR »

Winstrol kürü maksimum kaç gün ve kaç mg olmalıdır
ben sene boyunca sadece stanozolol alarak kas ve kondisyon kazanmak istiyorum
mesela 365 gün winstrol alamanın sakıncası nedir doğal testoyu mahveder mi
(karaciğer tahribatının farkındayım)

Kimler çevrimiçi