sizce nasıl yapmalı?
sizce nasıl yapmalı?
arkadaşlar merhaba yaklaşık 1.5 aydır günde 0,25*6 clenbuterol ve 2,5*6 oxandrolone alyıyrum. 1 hafta ara vermek istiyorum . daha sonrasında ise acaba clenbuterol , winstrol tablet kombin mi yapsam yoksa , oxandrolone ve winstrol mü ne tavsiye edersiniz?
alt karında ve kollarda derialtında su var hafiften çok aman aman ciddi bişi yok sadece daha iyi define istiyorum saygılar...
alt karında ve kollarda derialtında su var hafiften çok aman aman ciddi bişi yok sadece daha iyi define istiyorum saygılar...
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: sizce nasıl yapmalı?
Daha iyi bir definasyon=enjeksiyon kürüyle yapılacak olan definasyon
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
o kadar büyük çaplı hedefim yok ve sorunumda yok sadece oral ile düşünüyorum şuan bile gögüslerim lif lif enjeksiyona gerek yok bence sadece bu ilaçlarla benim sorum. teşekkürler
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
1-6 hafta 30-50 mg Winstrol
1-6 hafta 20-40 mg Oxandrolone
1-6 hafta 30-50 mcg Clenbuterol
Winstrol başrolde olsun. Clen'de mutlaka olsun derim.
Oxandrolone pahalı bir ilaçtır ama ekleyebilirsen o da güzel olur
Levotiron'da ekleyebilirsin günlük 200-300-300-400-300-200-100 olacak şekilde haftalara bölerek
1-6 hafta 20-40 mg Oxandrolone
1-6 hafta 30-50 mcg Clenbuterol
Winstrol başrolde olsun. Clen'de mutlaka olsun derim.
Oxandrolone pahalı bir ilaçtır ama ekleyebilirsen o da güzel olur
Levotiron'da ekleyebilirsin günlük 200-300-300-400-300-200-100 olacak şekilde haftalara bölerek
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 2 misafir