Merhaba,
Yeni bir küre başladım. Primobolan + sustanon + proviron,
Haftada 2 primobolan+ haftada 1 sustanon ve her gün 2 adet proviron kullanıyorum. Düzenli olarak da mutlivitaminlerimi kullanmaktayım. Supplement desteğini de sağlamaktayım (Allstar İso, Allstar glutamine, Universal Nutrition Amino 2700 Mg, WEIDER All Free Form BCAA ve WEIDER L-Carnitine Liquid 1800 Mg). Kürümde eksik veya fazla gördüğünüz bir yer var ise yardımcı olabilirmisiniz.
Şimdiden teşekkürler.
Primobolan, sustanon ve proviron kürü
Re: Primobolan, sustanon ve proviron kürü
Bence Kurune ZINCO 220 ecz bulunmaktadir vede animal pak eklerse tam 4/4 bir kurun olur
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Kilonu belirtirsen daha sağlıklı yorum yaparız
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Teşekkürler belirttiğiniz ürünleri kullanacağım. Boyum 1.70 kilom 69
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
1-10 hafta 250 mg Sustanon
1-10 hafta 300 mg Primabalon
Hergün 2 tablet Proviron
Eğer daha önce kür geçmişin varsa 500 mg'da alabilirsin Sustanon'u ki ben öyle tavsiye ederim
1-10 hafta 300 mg Primabalon
Hergün 2 tablet Proviron
Eğer daha önce kür geçmişin varsa 500 mg'da alabilirsin Sustanon'u ki ben öyle tavsiye ederim
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir