kadın gibi göğüsüm var yardım

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
smtt9
Yeni Üye

kadın gibi göğüsüm var yardım

Mesaj gönderen smtt9 »

ben kürdeyim nolvadex kullanıyorm kür içinde engel olmak içinmiş sanırsam ama bende daha öncedende wardı bunu geçirmek için ne yapmalıyım definasyon döneminden sonra:S
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: kadın gibi göğüsüm var yardım

Mesaj gönderen lennox77 »

Kür nedir? Bu şekilde soru sorulmaz kimse de bilinçli şekilde yardım edemez bu kadar az bilgiyle.
Kritik sorular sorarken daha ayrıntılı bilgi vermek sizin açınızdan daha iyi olur
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
smtt9
Yeni Üye

Mesaj gönderen smtt9 »

dianabol+testes enantat küründeyim,küre başlamadan öncede vardı şimdi kürü bitirmeme az kaldı bunun geçmesi için ne yapmalıyım iyi bir ilaç varmı yoksa hafif çok tekrarmı yapmam lazım?
Kullanıcı avatarı
lennox77

Günde 20 mg Nolvadex kullanmaya başlayın bir hafta sonunda azalma olmazsa 30 mg seviyesine çıkarın dozajı. Toplam 3-4 hafta süre içinde
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
smtt9
Yeni Üye

Mesaj gönderen smtt9 »

arimidex kullansam etkisi iyi olur mu peki?
Kullanıcı avatarı
lennox77

Jinekomasti oluşmuşsa Nolvadex kullanın
ozan35
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez

Mesaj gönderen ozan35 »

ucunda damı büyüme var yoksa göğüs çeperinde yagdan dolayı mı sarkıklık ve kadınsı görüntümü var birazcık daha acarmısınız algılayamadım ben tamda saygılar
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

smtt9 yazdı:ben kürdeyim nolvadex kullanıyorm kür içinde engel olmak içinmiş sanırsam ama bende daha öncedende wardı bunu geçirmek için ne yapmalıyım definasyon döneminden sonra:S

gogus ucunda kasınma sertlık var mı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir