BOLDENON TESTO KÜRÜ BESLENME
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 28 kez
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 10 kez
- Aldığı teşekkür: 9 kez
Re: BOLDENON TESTO KÜRÜ BESLENME
bu kas kaybını gözünüzde çok buyutuyorsunuz aslında ben anapolon deca lı kur yaptm kürun başında 39 du snunda 43 oldu . son iğneyı vurduğum gun sakatlandm ve kür btımınden beri 3 aydr spor yapamıyorum. ve kolum şuanda 42 cm. ama kur yapmadan heryerde kullanıcam şişip incen yazıyordu hçte öyle olmuyor .
-
- Yeni Üye
Alt yapı önemli,beslenme alışkanlığı,idman ve dinlenmede yapılan kür kadar önem taşıyo.Bu kombinasyonu yakaladıktan sonra minumum kas kaybı olacaktır.Herkese iyi sporlar.
-
- Yeni Üye
Evet arkadaşlar yaklaşık bir ay oldu başlayalı az önce tartıldım gelişmeler ve gözlemlerimi sizinle paylaşmak istedim.Kilo 72 idi şu anda 77,7 kol 36,5 cm ile başladım soğuk şu anda 38 göğüs omuz ve bacaktan da ortalama 2-3 cm gelişme var.Gözle görülür bir dolgunluk ve kaslarda hissedilir şekilde sertleşme söz konusu.Beslenme disiplinini biraz yitirdim ama gerçekten yüzümü güldüren gelişmeler var gözle görülür bi fark oldu.Yardımcı olan hocalarıma tekrardan teşekkür ediyorum.Kür bitiminde son kg ve ölçüleri paylaşıcam.Herkese iyi sporlar.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Başarılarının devamını dileriz kür boyunca vitamin vb anti takviyeleri almayı ihmal etme
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
Sağolun lennox hocam,supradyn+apikopal+mılk thıstle+glucosamine+c sandoz calsium+zınco220+whey+amıno ayrıca provıron bunlara ilaveten tavsiyeniz varsa hemen tedarik etmeye çalışırım.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Gayet yerinde şövalye misali zırh giyinip kuşanmış öyle girmişsin savaşa başarı kaçınılmaz 

Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
-
- Yeni Üye
Merhaba Hocalarıma bir sorum olucak;
Forumda yeniyim fakat aylardır izlemekteyim ilk defa birşey yazma ihtiyacı duydum. Başlagıç küründe verdiğiniz danabol veya dianabol,
sarı. pembe, mavi olandan hangisi ve başlagıç için en az yan etki olarak hangisi uygun. Birde anladıgım kadarıyla hepsinin iğne ile alınması mümkün ve hapa göre yanetki si daha az.
Forumda yeniyim fakat aylardır izlemekteyim ilk defa birşey yazma ihtiyacı duydum. Başlagıç küründe verdiğiniz danabol veya dianabol,
sarı. pembe, mavi olandan hangisi ve başlagıç için en az yan etki olarak hangisi uygun. Birde anladıgım kadarıyla hepsinin iğne ile alınması mümkün ve hapa göre yanetki si daha az.
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 120 kez
selçuk yazdı:Merhaba Hocalarıma bir sorum olucak;
Başka bir başlıkta sorunu belirtseydin daha iyi olurdu konu kirliliği olmazdı.Yine de soruna gelirsek Dianabol de marka belirtirsen daha sağlıklı yardımcı oluruz sanırım mavi dediğin body research pempe olanlar ise balkan pharma.Başlangıç için balkan pharma idealdir.Enjeksiyon olarak ise mutlaka bir testosteron türevi almanı öneririm dianabol kullanımında.İyi forumlar.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir