Arkadaşlar küre gireli şu anda 2. haftam nasip olursa yarın 3. haftama başlıyorum ve Murat hocaya Teşekkür ediyorum...
Benim için hazırladığı kür hem hacim almak için hemde kilolarımdan kurtulmak ..
1-10 hafta 500 mg testosterone enanthate + 400 mg boldenon + 50 mg winstrol + clenbuterol tablet
maliyeti 20 ampul 250 mg testosterone enanthate
20 ml 4000 mg boldenon
60 tablet 50 mg winstrol
200 tablet clenbuterol
üstteki resimler eski resimlerim arkadaşlar..
İlk kürüm ve resimlerim ve gelişmelerim..
Re: İlk kürüm ve resimlerim ve gelişmelerim..
Resimleri doğrudan yükleyemiyorum nedense ?
Bunlarda dün evde çekildiğim resimlerim..
Arkadaşlar spor yaparken nedense kardio yaparken çok sıkılıyorum yapamıyorum ve sanki bu ilaçlar beni daha çok acıktırıyor
Bunlarda dün evde çekildiğim resimlerim..
Arkadaşlar spor yaparken nedense kardio yaparken çok sıkılıyorum yapamıyorum ve sanki bu ilaçlar beni daha çok acıktırıyor

En son kajmer_ tarafından Prş May 02, 2013 4:10 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: İlk kürüm ve resimlerim ve gelişmelerim..
Boldenon'un iştah açma özelliği meşhurdur onu yaşamaya başlamış olabilirsin 3.haftada yavaş yavaş
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 3 misafir