Slm, definasyon kürü yapmak istiyorum, fakat bileğimde ufak bir sakatlık var, bir süre çalıştıktan sonra dumbellara dokunamıyorum bile, feci ağrı yapıyor. Bu nedenle, küre decayı katmayı planlıyorum ve şı şekilde yapmayı düşünüyorum - Deca - testo propionat - winstrol
Böyle bir kür olabilir mi?
Winstrol ve Deca Aynı kürde olur mu?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Winstrol ve Deca Aynı kürde olur mu?
Kısa ve net: Olmaz
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
Yada tren kullanayım diyorum, ancak eklem ağrıları sorun oluyor, msm filan alsam yüksek dozda etki edermi acaba?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 10 kez
- Aldığı teşekkür: 9 kez
eklem konusunda doktora gttinmi epey zamandır şikayer ediyorsun. ben bikaç kez gördum böyle hastalar ne kadar erken gdersen o kadar iyi. önemli bi sorunsa zaten operasyonla düzeltirler bdaha ağrımaz eklemin
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Sorunu tam bilmeden ''Deca vurayım eklem ağrım geçer '' demek doğru değil,ozan119'un dediği gibi doktora gitmen daha mantıklı
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir