Winstrol ve Deca Aynı kürde olur mu?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
maniac_lord
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez

Winstrol ve Deca Aynı kürde olur mu?

Mesaj gönderen maniac_lord »

Slm, definasyon kürü yapmak istiyorum, fakat bileğimde ufak bir sakatlık var, bir süre çalıştıktan sonra dumbellara dokunamıyorum bile, feci ağrı yapıyor. Bu nedenle, küre decayı katmayı planlıyorum ve şı şekilde yapmayı düşünüyorum - Deca - testo propionat - winstrol

Böyle bir kür olabilir mi?
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: Winstrol ve Deca Aynı kürde olur mu?

Mesaj gönderen lennox77 »

Kısa ve net: Olmaz
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
maniac_lord
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez

Mesaj gönderen maniac_lord »

Yada tren kullanayım diyorum, ancak eklem ağrıları sorun oluyor, msm filan alsam yüksek dozda etki edermi acaba?
ozan119
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 10 kez
Aldığı teşekkür: 9 kez

Mesaj gönderen ozan119 »

eklem konusunda doktora gttinmi epey zamandır şikayer ediyorsun. ben bikaç kez gördum böyle hastalar ne kadar erken gdersen o kadar iyi. önemli bi sorunsa zaten operasyonla düzeltirler bdaha ağrımaz eklemin
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Sorunu tam bilmeden ''Deca vurayım eklem ağrım geçer '' demek doğru değil,ozan119'un dediği gibi doktora gitmen daha mantıklı
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir