hygetropin saklama ve hazırlama yardım
hygetropin saklama ve hazırlama yardım
hygetropin nasıl kullanılır hocam direk vuruyoruz dedi ama günlük 4 üniteyi nasıl ayarlıcam ? bir de fizyoljik su filan koyuluyormuş içine bunun doğrusu nedir ?
- UncleO
- Forum Duayeni
- Mesajlar: 460
- Kayıt: Pzr Ağu 12, 2012 2:17 pm
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
Re: hygetropin saklama ve hazırlama yardım
eczaneden enjeksiyon için su dersen verirler. ayrıca insülin iğnesi alacaksın. insülin iğnelerinde yazar 50ünite ve 100 ünitelik olur onlar zaten. yani 0.5ml yada 1ml olur. enjeksiyonluk sudan hygetropin 8 ünitelik bir vial içine 0.8ml suyu basacaksın ve çok yavaş şekilde sallayarak içinde çözünmesini sağla. çok çalkalama bozulabilir. karışımı hazırladıktan sonra 4ünite olacak şekilde insülin enjektörüne çek. Zaten insülin enjektöründe ünite olarak yazar üstünde. 4 üniyeyi çek ve göbekten vur. bukadar. geçmiş olsun.
Not: HGH ı dolapta (buzlukta değil alt kısmında) sakla.. ayrıca su karışımlarını bittikçe yap.
Not: HGH ı dolapta (buzlukta değil alt kısmında) sakla.. ayrıca su karışımlarını bittikçe yap.
Re: hygetropin saklama ve hazırlama yardım
teşekkürler bir sorum daha olucakdı 4 üniteyi tek sefer demi basmalıyım yoksa gün içine yayıyım mı ?
Re: hygetropin saklama ve hazırlama yardım
herkese slmlar ben 1şişe haygetropin 2 günde kullanıyorum 50ml gece yatmadan diğer kalan 50mli ertesi gece yatmadan yani 25 şişelik haygetropin bana 50 gün gidecek. bunun yanında pazartesi ve cuma günleri primabolon ve testesteron alıyorum testesteronunda balkanı kulanıyorum. tedavi olarakta sabah 1 proviron gece 1 proviron şimdi tam olarak 25. günündeyim yani yarıladım kürü. benim sormak istedğim şu winstrol almak lazım mı sizce? yada küre başka bişe eklemelimiyim ?
Re: hygetropin saklama ve hazırlama yardım
UncleO yazdı:kür sonunda bir definasyon kürü oluşturup definasyonda wnstrol kullanmak daha mantıklı..
Mesela bir kür örneği verirmisiniz? biz 2 arkadaş grdik bu küre ben 91 kiloyum diğer arkadaşım 101 kilo bende yağ yok diğer arkadaşımda yağlı bir vucuda sahipti hacimlendi ama yağdan pek bi azalma olmadı. ne yapılabilir bu durumda ?
Re: hygetropin saklama ve hazırlama yardım
UncleO yazdı:bu durumda definasyon kürü + her birçok body cinin yaptığı gibi sıkı bir diyet yapması gerek. herşeyi ilaçlardan beklememek lazım



Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir