Öncelikle herkese merhaba değerli hocalaarım.. sporda 8 ay bitti VE İLK KÜRÜM Boy 1.87 – Kilo 87 – Yaş 24
arastırdıgım kadarıyla bi k ür hazırladım
Kürün Dizaynını şu şekilde hazırladım
1-10 hafta 500mg Sustanon + 400 mg primobolan + 50mg Proviron
1-9 hafta winstrol .Gün içerisinde 10 mg sabah 10 mg öğlen 10 mg akşam şeklinde
10 haftalık bi kür hazırladım bu sekılde bunların YANINDA VE SONRASINDA ( KORUYUCU ) ne kullanmalıyım...
vee kür hakkında yanlıs olan yerler varsa bilgilendirmenizi önemle rica ederim.. saygılar ..
sımdıden tesekkurler.
İLK KÜR PRİMO-SUSTANON
Re: İLK KÜR PRİMO-SUSTANON
Öncelikle merhaba aramıza hoş geldin hoca deılım ama forumdan okudgum kadarı ve araştırma yaptgım kadar ve etrafımdaki kişileri takıp ettiğim kadar ufak bır tavsıyede bulunayım (altını çizeyim bence 8ay bıraz erken kur ıcın ama ınsanın içine işleyınce onune geçemezsın o duyguyu suan bende yaşıyorum
);
kurde winstrol neden var acaba anlayamadım bunun yerıne sana 1-4 hafta sabıt 30mg danabol oneririm
ayrıyetten sustanonu testesteron enanthate ıle değiştirirsen daha sağlıklı olur bence cunku sustanon 4esterli bır testerone oldgu ıcın testıslerı yorabılır ve kur sonunda prengly gerekebılır bunun yerıne Enanthate kullanırsan prenglye gerek yok bence
Kür için de benox veya apıkobal (b vıtamını) ,mılk thıstle,çinko,Calcıum sandoz +vit C alabılırsın kurde gous ucunda kaşıntı agrı hıssedersen 2-3gun tamoxifen (nolvadex) kullanırsın ve tabı crateın bcaa whey proteın alırsan kurde bayagı katkı eder oncelıkle herşey beslenme beslenme olmadan ılacada batsan cıksan pek bir işe yaramaz benım tavsıyem;
1-4 hafta 30mg danabol
1-8 hafta 400mg primabolan
1-10 hafta 500 mg testesteron enanthate
2 hafta sonra pct de ;
1.hafta 30mg nolvadex +100mg klomen
2.hafta 30mg nolvadex +100mg klomen
3.hafta 30mg nolvadex +100mg klomen
Dediğim gibi hoca deılım forumdan ve çevremden araştırmalarımdan edındgım bılgılerımı paylaştım umarım yardımcı olabilmşimdir gerisini değerli hocalarımız da gorunce daha sağlık yorumlar yapabılırler ıyı forumlar saygılarımla

kurde winstrol neden var acaba anlayamadım bunun yerıne sana 1-4 hafta sabıt 30mg danabol oneririm
ayrıyetten sustanonu testesteron enanthate ıle değiştirirsen daha sağlıklı olur bence cunku sustanon 4esterli bır testerone oldgu ıcın testıslerı yorabılır ve kur sonunda prengly gerekebılır bunun yerıne Enanthate kullanırsan prenglye gerek yok bence
Kür için de benox veya apıkobal (b vıtamını) ,mılk thıstle,çinko,Calcıum sandoz +vit C alabılırsın kurde gous ucunda kaşıntı agrı hıssedersen 2-3gun tamoxifen (nolvadex) kullanırsın ve tabı crateın bcaa whey proteın alırsan kurde bayagı katkı eder oncelıkle herşey beslenme beslenme olmadan ılacada batsan cıksan pek bir işe yaramaz benım tavsıyem;
1-4 hafta 30mg danabol
2 hafta sonra pct de ;
Dediğim gibi hoca deılım forumdan ve çevremden araştırmalarımdan edındgım bılgılerımı paylaştım umarım yardımcı olabilmşimdir gerisini değerli hocalarımız da gorunce daha sağlık yorumlar yapabılırler ıyı forumlar saygılarımla

şenol922 yazdı:Öncelikle merhaba aramıza hoş geldin hoca deılım ama forumdan okudgum kadarı ve araştırma yaptgım kadar ve etrafımdaki kişileri takıp ettiğim kadar ufak bır tavsıyede bulunayım (altını çizeyim bence 8ay bıraz erken kur ıcın ama ınsanın içine işleyınce onune geçemezsın o duyguyu suan bende yaşıyorum);
1-4 hafta 30mg danabol
2 hafta sonra pct de ;
winstrol yağ yakımına yardımcı oldugu için düşündüm.. açıkcası primbln ve sustanon eczanelerde oldugu ıcın onlarla baslamak istedim..=)
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Winstrol yağ yakıcı değildir dürietiktir yani su atıcıdır.
9 hafta da kullanılmaz zaten oral steroid.
İlk kürün olacağı için Danabol tercih etmen daha yararlı olacaktır senin adına
9 hafta da kullanılmaz zaten oral steroid.
İlk kürün olacağı için Danabol tercih etmen daha yararlı olacaktır senin adına
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: FAST Enterprise [Crawler] ve 1 misafir