dianabol kürüm için yardım

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
geylani
Yeni Üye

dianabol kürüm için yardım

Mesaj gönderen geylani »

mrb arkadaşlar 4 hafta boyunca günde 15 mg dianabol kullanıyorum proviron vitaminler ve koruyucularımla birlikte kür bitimde 20 gün boyunca günde 20 mg nolvadex , 50 mg kolomen le tedavisini yapmak istiyorum 20 gün boyunca sizce tedavi yöndemim uygunmudur.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: dianabol kürüm için yardım

Mesaj gönderen lennox77 »

Tedavi yöntemi uygun ama kilon kaç ki 15 mg danabol kullanmak istiyorsn?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Mesaj gönderen UncleO »

ayrıca danabolün yanında testosterone alıyormusun? sadece danabolle kür mü yapıyorsun?
geylani
Yeni Üye

Mesaj gönderen geylani »

kilo 80 sadece dianabol ve proviron la yapıyorum 2. haftadayım şuan fazla tutulmuyor bu yöntem biliyorum ama iğneden korktuğum için testestoran türlerini yapamıyorum 4 haftalık uygulamayı sizce 6 haftaya çıkarmalımıyım
Kullanıcı avatarı
lennox77

Çok yanlış yapıyorsun bu şekilde kullanarak.
Kazandığın kütlenin çoğunu kaybetme olasılığın yüksek en azından Testo eklemen gerekirdi.
Proviron da androjendir ama danabolü kesmez.
Neyse,başladıysan artık tavsiye verelim. 1-6 hafta kadar kullanabilirsin danabolü
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
geylani
Yeni Üye

Mesaj gönderen geylani »

danabolu kesmez derken proviron testo gibi etkili olmaz yönünde demi danabolu 20 mg çıkarım mı yani 4 tablete fazlada yükseltmek istememin sebebi jinokomastiden dolayı bide kür sonu karaciğeri koruyuculara devam edim mi
Kullanıcı avatarı
lennox77

20 mg danabol kullandığına değmez bu kiloda. 30-50 mg arası olması lazım. Testo'suz kullanımı ister provironlu ister provironsuz yalan olur bu kürün.
Karaciğer koruyuculara kür içinde devam etmen yeterlidir
geylani
Yeni Üye

Mesaj gönderen geylani »

saol yardımın için inşallah bir dahai küre eklicem testo yu
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Mesaj gönderen UncleO »

sadece danabol ile kür yaparak erkeklik hormonunu dibe vurduruyorsun. bilgine.. Sadece danabol ile kür OLMAZ::
geylani
Yeni Üye

Mesaj gönderen geylani »

doğru o konuyu azda olsa biliyorum danabolla proviron kullanıyorum azda olsa işe yaramaz mı tedavisinde normala dönsün diyede klomen kullanıcam biliyorum danabolla kür olmucağını artık başladım 1 kere inşallah bidahaine testo la olmayı düşünüyorum peki danabol bide testo kullansam sadece bidahaki küre etliki ve kalıcı hacim alablirmiyim primoya gerek kalırmı yoksa yine

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir