dianabol kürüm için yardım
dianabol kürüm için yardım
mrb arkadaşlar 4 hafta boyunca günde 15 mg dianabol kullanıyorum proviron vitaminler ve koruyucularımla birlikte kür bitimde 20 gün boyunca günde 20 mg nolvadex , 50 mg kolomen le tedavisini yapmak istiyorum 20 gün boyunca sizce tedavi yöndemim uygunmudur.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: dianabol kürüm için yardım
Tedavi yöntemi uygun ama kilon kaç ki 15 mg danabol kullanmak istiyorsn?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
kilo 80 sadece dianabol ve proviron la yapıyorum 2. haftadayım şuan fazla tutulmuyor bu yöntem biliyorum ama iğneden korktuğum için testestoran türlerini yapamıyorum 4 haftalık uygulamayı sizce 6 haftaya çıkarmalımıyım
- lennox77
Çok yanlış yapıyorsun bu şekilde kullanarak.
Kazandığın kütlenin çoğunu kaybetme olasılığın yüksek en azından Testo eklemen gerekirdi.
Proviron da androjendir ama danabolü kesmez.
Neyse,başladıysan artık tavsiye verelim. 1-6 hafta kadar kullanabilirsin danabolü
Kazandığın kütlenin çoğunu kaybetme olasılığın yüksek en azından Testo eklemen gerekirdi.
Proviron da androjendir ama danabolü kesmez.
Neyse,başladıysan artık tavsiye verelim. 1-6 hafta kadar kullanabilirsin danabolü
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
danabolu kesmez derken proviron testo gibi etkili olmaz yönünde demi danabolu 20 mg çıkarım mı yani 4 tablete fazlada yükseltmek istememin sebebi jinokomastiden dolayı bide kür sonu karaciğeri koruyuculara devam edim mi
- lennox77
20 mg danabol kullandığına değmez bu kiloda. 30-50 mg arası olması lazım. Testo'suz kullanımı ister provironlu ister provironsuz yalan olur bu kürün.
Karaciğer koruyuculara kür içinde devam etmen yeterlidir
Karaciğer koruyuculara kür içinde devam etmen yeterlidir
doğru o konuyu azda olsa biliyorum danabolla proviron kullanıyorum azda olsa işe yaramaz mı tedavisinde normala dönsün diyede klomen kullanıcam biliyorum danabolla kür olmucağını artık başladım 1 kere inşallah bidahaine testo la olmayı düşünüyorum peki danabol bide testo kullansam sadece bidahaki küre etliki ve kalıcı hacim alablirmiyim primoya gerek kalırmı yoksa yine
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir