arkadaslar testo enantate primobolan kuru dusunuorum haftalık olarak 500 mg testo e. 200 yada 300mg primobolan 10 hafta kadar yanlız kur sonu tedavı nasıl olmalı kımı kurden 2 hafta sonra pregnly ol dıoyor kımıde pregnlye gerek yok leydng hucrelerını bosa oldurme dıyor endogru pct seklı nedır ayrıntılı bısekılde yazarsanız sevınırım sımdıden tesekkurler
kur ıcnde o.n proteın - xtend bcaa - universal amino 2700 - olimp multivitamin kullanıcam
testo enantat primo kürü yardım
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: testo enantat primo kürü yardım
Çok klasik bir durumdasın biraz araştırma yaparak sorularının cevabına rahatlıkla ulaşabilirmişsin ama ben yine cevaplayayım
Pregnyl'e gerek yok,kürden sonra
3 hafta 100 mg Klomen
3 hafta 30 mg Nolvadex
Kür sırasında günde 2 tablet Proviron kullanarak androjen desteği sağlayabilirsin kendine.
Multivitamin'in de olduğundan ekstra bir vitamini gerek yok
Pregnyl'e gerek yok,kürden sonra
3 hafta 100 mg Klomen
3 hafta 30 mg Nolvadex
Kür sırasında günde 2 tablet Proviron kullanarak androjen desteği sağlayabilirsin kendine.
Multivitamin'in de olduğundan ekstra bir vitamini gerek yok
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 2 misafir