Primabolan Kürüne girdim yardım edermisiniz
Primabolan Kürüne girdim yardım edermisiniz
6 haftalık primabolan kürüne girdim bu gün 2 ampülü aldım öğrenmek istediğim yanın başka hangi steroidi kullanmamı önerirsiniz ve yan etkileri azaltmak için ve 6 haftalık kürü artırmalımıyım ilk hafta 100mg vuruldu bu hafta 2 ampül 200 mg vuruldum ve son hafta prengly kür böyle sizin önerebileceğiniz daha iyi birşey varmı primabolanın yanında yardımlarınızı bekliyoru8m
Re: Primabolan Kürüne girdim yardım edermisiniz
Ben de bu kürü denemek istiyorum ama PCT nasıl yapacağımı bilmiyorum.
36 yaşımdayım, 65 kiloyum, yağ oranım %16, 1,5 yıldır ağırlık çalışıyorum ve yeterli gelişim sağlayamadım.
Haftada 100 mg Primobolan, 250 mg sustanon toplam 8 hafta düşünüyorum.
Bu kür hakkındaki düşünceleriniz ve PCT hakkında yardım ve yorumlarınız aktarırsanız sevinirim.
Teşekkür ederim.
36 yaşımdayım, 65 kiloyum, yağ oranım %16, 1,5 yıldır ağırlık çalışıyorum ve yeterli gelişim sağlayamadım.
Haftada 100 mg Primobolan, 250 mg sustanon toplam 8 hafta düşünüyorum.
Bu kür hakkındaki düşünceleriniz ve PCT hakkında yardım ve yorumlarınız aktarırsanız sevinirim.
Teşekkür ederim.
Primabbolan yanında en iyi ne ola bilir kür. Vere.bilcek. Yok mu
- Iron_Man
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 13 kez
- Aldığı teşekkür: 49 kez
alpdan yazdı:Primabbolan yanında en iyi ne ola bilir kür. Vere.bilcek. Yok mu
Primobolan ile hacim kazanmak için deca durabolin ya da dianabol kullanabilirsin.
İletişim ve bilgi için : http://www.facebook.com/anabolizan
mail : blackmuratr@torguard.tg
mail : blackmuratr@torguard.tg
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Öncelikle 6 haftalık Primo kürü olmaz o konuda yanlışını düzelt.
Testo türevi olmadan birçok anabolizan kullanılmaz o da düzeltmen gereken ikinci hata.
Düzgün bir kür örneği verecek olursam sana:
1-10 hafta 500 mg Test Enantat
1-10 hafta 300 mg Primo
Primo yerine Boldenon'da tercih edebilirsin maddi bütçene göre ayarlama yapabilirsin.
Kür boyunca günde 2 tablet Proviron alman da sana katkı verecektir
Testo türevi olmadan birçok anabolizan kullanılmaz o da düzeltmen gereken ikinci hata.
Düzgün bir kür örneği verecek olursam sana:
1-10 hafta 500 mg Test Enantat
1-10 hafta 300 mg Primo
Primo yerine Boldenon'da tercih edebilirsin maddi bütçene göre ayarlama yapabilirsin.
Kür boyunca günde 2 tablet Proviron alman da sana katkı verecektir
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Bilgin ve yardimin için teşekkür ederim bu üçüncu haftam sadece primabolan vuruldum sayende. kuru duzene sokacagim
-
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 14 kez
primobalon dan sonra tedavi yapmak gerekmeyecek bir hacim öneriniz olabilir mi, mesela 6 hafta boyunca haftada 200 gram primobalon ve anapolon + proviron olabilir mi ?
İçinde tostestören olmasa ne sakıncası olur ?
İçinde tostestören olmasa ne sakıncası olur ?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 3 misafir