EN IYI STEROID MARKASI
- universal.
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 3 kez
EN IYI STEROID MARKASI
Ustatlara selamlar
lafı uzatmayıp size göre en iyi steroid markası nedir hangisinden daha çok verim aldınıqınızı sorucam..
steroid hakkında bilgim yok ama supplementlerden weider muscletech nasıl iyiyse steroitte de öle markalar vardır kesinlikle bunalrı paylaşırsanız sevinrim bilgisi olmayanlar için piyasadan kötü marka steroid kullanmamaları için..
TEŞEKKÜRLER
lafı uzatmayıp size göre en iyi steroid markası nedir hangisinden daha çok verim aldınıqınızı sorucam..
steroid hakkında bilgim yok ama supplementlerden weider muscletech nasıl iyiyse steroitte de öle markalar vardır kesinlikle bunalrı paylaşırsanız sevinrim bilgisi olmayanlar için piyasadan kötü marka steroid kullanmamaları için..
TEŞEKKÜRLER
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 120 kez
Re: EN IYI STEROID MARKASI
Steroidde marka olayı kullanacağın ilaca göre değişir mesela ben leon labs firmasının trenbolone ve decasını çok beğeniyorum.Balkan pharmanın dianabol ve winstrolu güzel lsp labs ın oral turinabolundan memnun kalan çok arkadaşım var.Ama şuan piyasada güvenilip kullanılacak markalar arasında favorimi soracak olursan leon labs-alpha pharma-thaiger pharma dır.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
- universal.
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 3 kez
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 41 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Thaiger pharma kullandım decası memnun kaldım , balkan pharma testo aynı şekilde beğendim , optimum pharmanın tbolü güzel , tren acetatından 0 etki gördüm diyebilirim. Her ürünün sahtesi var dikkatli seçip güvenilir kişilerden alış veriş yapmak lazım.
Asla vaz geçme !
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 1 kez
- Aldığı teşekkür: 108 kez
taigerın pehndexı guzel---leonun decasını tek gecerım
taiger su-350 uzak durun derım
taiger prosten 150 ortalama----leonun 100 luk propıonatı daha ıyı
taiger tren-----leonun treni taigerın trenınden 10 kat daha ıyıdır tabı bunyeden bunyeye degısır fakat ben her turlu leonun arkasındayım
taiger drostolone propıonat---etkısi 0 dı
leon deca---piyasadaki en iyi decadır bence
kısacası leonla taıger arasında kalan arkdaslar ıcın leonu gonul rahatlıgıyla tavsıye ederm.
taiger su-350 uzak durun derım
taiger prosten 150 ortalama----leonun 100 luk propıonatı daha ıyı
taiger tren-----leonun treni taigerın trenınden 10 kat daha ıyıdır tabı bunyeden bunyeye degısır fakat ben her turlu leonun arkasındayım
taiger drostolone propıonat---etkısi 0 dı
leon deca---piyasadaki en iyi decadır bence
kısacası leonla taıger arasında kalan arkdaslar ıcın leonu gonul rahatlıgıyla tavsıye ederm.
-
- Yeni Üye
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Hiç tecrübe etmedim
Genel yorumlar olumlu ama kullanmadan bilinmiyor tabi
Genel yorumlar olumlu ama kullanmadan bilinmiyor tabi
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Hammerstorm yazdı:Steroidde marka olayı kullanacağın ilaca göre değişir mesela ben leon labs firmasının trenbolone ve decasını çok beğeniyorum.Balkan pharmanın dianabol ve winstrolu güzel lsp labs ın oral turinabolundan memnun kalan çok arkadaşım var.Ama şuan piyasada güvenilip kullanılacak markalar arasında favorimi soracak olursan leon labs-alpha pharma-thaiger pharma dır.
Özel mesaj gönderebilirmisiniz bir sorum olucaktı da
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot], MSN [Bot] ve 4 misafir