İLK KÜR RESİMLİ Testo E.+Bolde+Danabol

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
umutsever
Yeni Üye

İLK KÜR RESİMLİ Testo E.+Bolde+Danabol

Mesaj gönderen umutsever »

aaa
En son umutsever tarafından Cum May 03, 2013 10:24 am tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
umutsever
Yeni Üye

Re: İLK KÜR RESİMLİ

Beslenme Programım

Sabah :
saat 6 da 1 ölcek protein tozu

Kahvaltı :
5 yumuta sarısıyla birlikte
100 gram yulaf süt ile 1 ytatlı kasıgı tarcın
Muz / Peynir
2 Adet aminoasit tablet
1 adet balık yagı
suda eriyen tabletlerden yarım tablet calsium
suda eriyen tabletlerden yarım tablet supradin
Kahvaltıdan sonra Danabol ve proviron

Ara ögün :
1 ensure 2 beslenme ürünü 200 ml de 17 gr protein 19 gr yag 40 gr karbonhidrat ve vitaminler var
Badem , ceviz , siyah üzüm 10 ar tane
veya
1 ölcek protein tozu
1 adet muz

Öglen :
300 gram tavuk veya et
150 gram pilav veya makarna
Salata (Maydonoz yeşil sogan vs)
1 tabak yemek ( mercimek , kurufasülye )
su

Ara ögün :
1 ensure 2 beslenme ürünü 200 ml de 17 gr protein 19 gr yag 40 gr karbonhidrat ve vitaminler var
Badem , ceviz , siyah üzüm 10 ar tane
veya
1 ölcek protein tozu
1 adet muz

Ant öncesi :
100 gram tavuk
100 gram pilav
veya
Protein tozu
Amimal pak
2 tablet aminoasit
su

Antr sonrası :
200 gram gainer
2 tablet aminoasit
su

Akşam yemeği :
400 gram tavuk veya et
200 gram pirinc
1 tabak yemek veya fırında patates
salata
su

Yatmadan :
50 gram gainer
bazen 1 kase yogurt
En son umutsever tarafından Prş Mar 28, 2013 1:24 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
umutsever
Yeni Üye

Bacaktan enjekte yapan arkadaşlar için sorum olacak en iyi enjekte günü hangisidir..?
Bende biraz şişlik oldu ondan dolayı bacak giremiyorum yürürken bile hissetiriyor.
2 gün oldu bu agrı kac gün sürecek...?
umutsever
Yeni Üye

Aslında kardeşim acıksası markalar hakkında biraz süpeliyliyim inş görücez artık.Upic code int sorguladıgımda cıkmadı antrenör istersen geri ver dedi ben göveniyorum dedi.Yurtdısında olmam sebebiyle bir yerden alıcaktım çalıstıgım spor salonunda antreamanın arkadasında aldım.Güvendiğim için. Ürümler moldovya malı Testo enant 250 mg 20 ampul balkan pharma boldenon vermedje danabolde balkan pharma malı.
umutsever
Yeni Üye

Merhaba arkadaşlar kürde 3. haftaya girdim.3 Haftalık maceramdan bahsedeyim.Enjeksiyon bacaktan yapıyorum her enjeksiyonun ertesi günü 2 günlük bi agrı yapıyor.Bundan dolayı Pazartesi bacak çalışıyorum.Her salı enjeksiyon yapıyorum.Ağrı spor yapma hevesimi kırıyor ağır girmemi engelliyor.Moral olarak.Güç artışı hissediyorum.Ama eklemlerim çekmediginden dolayı çok fazla zorlayamıyorum.İştahım alçılma var ama o kadar çok değil.Çok fazla su tüketmeye başladım ve buna bağlı olarakta tuvalet ihtiyacım oluyor.Kilo artışı yaşamaya başladım. 2. Haftanın ortasında kilom 88 kilo idi.Hala yerinde sayıyor.Ayrıca gözle görülür bi dirilik şişme var vucudumda su mu artık ne bilmiyorum.Kendime güvenim arttı.Çevremden fiziğimle ilgili olumlu tepkiler almaya başladım..Çevremdeki kimse kür yaptıgımı bilmiyor ve herkez bi gelişme olduğunu söylüyor bende biraz gördüm.Antremanlardan sonra sızlama oluyor eklemelerimde.Liboda düşüş falan yaşamadım aksine tıkır tıkır çalışıyor test edildi :) Elimde olmayan sebeplerden dolayı ilk 2 hafta proviron kullanamadım.Antremanlarda isteksizlik var.Eksik gördüğünüz yerleri benimle paylaşırsanız sevinirim.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: İLK KÜR RESİMLİ Testo E.+Bolde+Danabol

Mesaj gönderen lennox77 »

Enjeksiyon ağrısına çözüm=naprosyn jel
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
umutsever
Yeni Üye

lennox77 yazdı:Enjeksiyon ağrısına çözüm=naprosyn jel

teşekkür ederim hemen temin ettim.
umutsever
Yeni Üye

Arkadaşlar bir sorum olcak kürde iken sauna yasak mı..? Saunda vucud su kaybediyor kürde ise vucut su tutmaya calısıyor bu konuda bir bilgisi olan var mı..?
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Maçlardan önce kilo fazlası olan boksörlere çok yaptırırdı hocalarımız :)
Amacın haftalık keyifse bir sıkıntı yaşamazsın
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
umutsever
Yeni Üye

Merhaba arkadaşlar kürde 5. haftaya girdim.Suanki kilo 81kg.Yaklasık 3. haftadan beri kilo artısımda bir değişme yok. 2. Haftanın ortalarında 6 kg bir sıcrama oldu.Spora isteğim azalmaya başladı kg değişimi durunca ama gözle gözüküyor gelişim var.Problemim beslenme konusunda karbonhidratlarımda düşüş var.Değişim durması olabilir diye düşünüyorum.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir