DECA-BOLDENON-PRİMO-SUSTANON
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 3 kez
Re: DECA-BOLDENON-PRİMO-SUSTANON
Aynen öyle Uncleo hocam, kürüm hakkındada yorumunu alabilirmiyim? Kürüme başladım fakat boldenonu henüz eklemedim, oral üründe kullanmaktan yana değilim şuan için, böyle devam edeyimmi veya farklı bir fikrin varmı hocam? Eklememi istediğin suplement veya steroid olabilir.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 41 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
boldenone ve danabol aynı ilaçlar değil aslında.. ikisini de ekleyebilirsin küre daha iyi olur. danabol için günde 50mg ı ve toplamda 6 haftayı geçmesen iyi olur.
sustanonu türkiyede eczanede reçetesiz bulmak mümkün mü? geçen bir arkadaşım bulduğunu söylemişti..
decanın yanına primo eklemek decanın etkisini düşürmez değil mi
decanın yanına primo eklemek decanın etkisini düşürmez değil mi
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Tek tük bulabilirsiniz,Organon Sustanon düşünüyorsanız almak isteyeceğiniz adede göre bende yardımcı olabilirim
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 3 kez
primobolan 5. hafta
deca nandr. 4. hafta
sustanon 5. hafta
danabol 17. gün
Arkadaşlar şuana kadar 1 kg almışım normalmi ? Bana hiç normal gibi gelmiyor, vücudun ilaca doyması gibi birşey söz konusumu? yani artık ilaçlara tepki vermiyor olabilirmi?
deca nandr. 4. hafta
sustanon 5. hafta
danabol 17. gün
Arkadaşlar şuana kadar 1 kg almışım normalmi ? Bana hiç normal gibi gelmiyor, vücudun ilaca doyması gibi birşey söz konusumu? yani artık ilaçlara tepki vermiyor olabilirmi?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 4 misafir