İğne sonrası sertlik yardım ltfn

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
smtt9
Yeni Üye

İğne sonrası sertlik yardım ltfn

Mesaj gönderen smtt9 »

Mrb arkadaşlar ben definasyon dönemindeyim masteronla propinatı aynı şırıngada vurdurdum ve 2ci haftasında ki iğneden sonra sertlik oldu 5 gündür gitmedi ama ağrı yok sadrce yumurta gbi şişti içten geçmesi için ne yapmalıyım veya korkulcak bi durum var mı yanlış iğne gibi bi durum var mı ltfn yardm korku saldı her yanımı
Kullanıcı avatarı
MuscuLarSerSeri
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: İğne sonrası sertlik yardım ltfn

Mesaj gönderen MuscuLarSerSeri »

korkulacak bi durum yok sonucda oraya iğne sokuosun benim kalçamın halini görsen ağlardın o zaman :D
smtt9
Yeni Üye

Mesaj gönderen smtt9 »

6-7 gün oldu daha şişliği inmedi o yüzden korkuyorm ailemden birisi yanlış iğneden kanser oldu onunda etkisi var.sende bu durumda karşılaştın mı hocam?
DoggyStyle
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 41 kez
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen DoggyStyle »

Bende trenbolone acetat vurdugum zaman oluyordu , 3-4 gün şişlik ve ağrı.
Asla vaz geçme !
zedong
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez

Mesaj gönderen zedong »

Eczaneden 70 derecelik saf alkol al günde 3 4 defa 5 er dakika uygula bölgeye.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Naprosyn jel benim için kesin çözüm oluyor bu tarz durumlarda,hatta daha dün işe yaradı :)
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
mrgrowth
Yeni Üye

Mesaj gönderen mrgrowth »

bacaktan enjeksiyonda kaç mg kadar enjekte edilebilir .. bunun bir sınırı var mı? enjeksiyon miktarı arttığında enjektör türü değiştirilmeli mi yoksa enjektör türü enjekte bölgesine göre mi değştirilmeli
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Bacakta siyah uç öneririm.
1-2 cc geçilmemeli ilaca göre(uzun ester-kısa ester)
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
achizmir
Yeni Üye

Mesaj gönderen achizmir »

aynen bnde suan tren enantat kürümdeyim 3üncü hafta bitti son 2 haftadır ufak bir sislik oluyor enjeksiyondan sonra 4-5 gün içerisinde geciyor bi sorun olsmaz degilmi ilac kana karısıyordur yani cunku bazı yerlerde deri altında kalıyorda ılac bosa gidior gıbı seyler yazmıslar dogruluk payına ınanmadım cunku ayrıca igne ucu normal yesil olanlar öyle insulin falan degil deri altında kaldıgını bende dusunmuorm o igne ucunda böyle bir sorun oluyor diye bılıorm enjeksiyonu ayıptır sölemesi kız arkadasım yapıor ve gözumle göruorum ilac gıdıor yanı dıo elide hafif pek acıda hissetmiorm sadece biraz kanıyor ve dedigim gbi ufak bir şişlik görüşlerinizi bekliyorum.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 5 misafir