BOLDENON TESTO KÜRÜ BESLENME
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 41 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Re: BOLDENON TESTO KÜRÜ BESLENME
Esmer pirinç , yulaf , bulgur temiz karbolardan bir kaçı.
Asla vaz geçme !
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 28 kez
Bu dianabol ne anasının gözüymüş ole daha 10 gün oldu doldurmaya başladı vay canına
peki bu kürü yaparken yada kürden sonra novaldex yada prengly kullanılmalımı
-
- Yeni Üye
Nolvadex duruma göre meme uçlarında kaşıntı,ağrı,şişme vs olursa pregenly gerek var mı bilmiyorum.ewet hocalarım bu kürün,kür sonrası tedavisi nasıl olmalı???
-
- Yeni Üye
Bozkurt kardeşim,yaklaşık 12 gün oldu küre başlayalı enjeksiyon yoluyla alınan ilaçlar biraz daha geç etkileşim gösteriyo diye biliyorum,günlük 30 mg metan(dianabol) kullanıyorum muhtemelen onun etkisidir kollarım şimdiden gözle görülür bi dolgunluk kazandı ilk başlangıç ölçülerini almadım bugun soğuk ölçtüm pazu 36,5 ama kür öncesine nazaran çok dolu tok bi hal aldı.Birde idman sırasında kaslarda muhteşem bir yoğunluk hissi var çalıştığım bölgeye kan hücum ediyor gibi.Bu his antremandan zewk almamı sağlıyo motivasyonum yükseldi.72 kg ile başladım 1 ay sonra tartıya çıkıcam inşallah iyi bi netice alacağıma inanıyorum.
-
- Yeni Üye
Konserve ton balıkları hakkında çeşitli söylentiler var faydalımıdır değil midir bilgisi olan paylaşırsa aydınlanmış oluruz:)
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Ton balıkları hakkında birçok söylenti var ama steroid kullanan biri ton balığını öcü gibi görmesin 
PCT için Pregnyl'e gerek yok
1-3 hafta 100 mg Klomen
1-3 hafta 30 mg Nolvadex

PCT için Pregnyl'e gerek yok
1-3 hafta 100 mg Klomen
1-3 hafta 30 mg Nolvadex
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
Hocam ton balığı yiyelim mi yemeyelim mi kürde hafta da bir somon alıyoz imkanlar dahilinde.yani ton un faydası olur mu hocam:D pct için teşekkürler...
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Light ton balığı yiyebilirsiniz,normal de yiyebilirsiniz ama definasyon da tam kuruma da sıkıntı çıkarır normali
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir