2. KÜRÜM İÇİN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
SADO
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 2 kez

2. KÜRÜM İÇİN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Mesaj gönderen SADO »

Merhaba Hocalarım vücut geliştirmeye gönül vermiş bu uğurda çok emek harcayan arkadaşlarım.Forumda bu ilk mesajım bana girmeyi düşündüğüm bu 2. kürümde yardımcı olursanız yada artılarını eksilerini tartışırsak inanıyorum ki kafamdaki çoğu soru cevabını bulacak.
Ben öncelikle ilk kürümden bahsedeyim: ilk kürüm çok basit haftada 250 testo enantat 200 mg primobolan ,testonun 10 da 1 i oranında günlük 25 mg proviron. toplam 8 hafta girdim 78-79 kg ile başaladım 89 kg la bitti.Beslenmem suplementlerim çok iyiydi.Mutlaka yağım arttı ama 1,75 boya 90 kiloya yakın olmak çok güzeldi resmen dev gibi bişey olmuştum.Sonra talihsiz bir ameliyat sonrası 75 kg a kadar geriledim şimdi 2,5 aydır tekrar sporuma başladım 80 kg oldum vucudum baya bir topladı.
Geçmiş bilgileri verdikten sonra gelelim ikinci kürümde düşündüklerime...
Haftada 500 mg sustanon ve 300 mg primobolan günlük 50 mg proviron yine 8 haftalık bir kür olacak son sustanon iğnesinden 14 gün sonra prengly 1500 beş gün sonra bir 1500 daha ve günlük 40 mg nolvadex.Kafamdan geçen kür bu aklıma takılanlar ise:
1- bu küre bu pct uygunmudur?
2- pazartesi ve perşembe yaptıracağım iğneleri mesela pazartesi 250 sustanon 100 primo, perşembe 250 sustanon 200 primo şeklinde vurdursam olurmu( birden 500 sustanon yada 300 primo çok olmazmı)
3- Benim düşündüğüm bu kür yerine enantahlı deca lı bir kür dahamı mantıklı olur? Maliyetini bilen varsa yardımcı olabilirmi?
4- testesteronun kür bittikten 2 hafta daha devam etmesi sustanon içinde geçerlimi eğer geçerliyse sustanon bana 10 hafta vurulacak bu sustanon için çok fazla değilmi?
SADO
Yeni Üye

Re: 2. KÜRÜM İÇİN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

Mesaj gönderen SADO »

mali müşavirim ve bayağ eczacı mükellefim var ilaç bulmak pek sorun olmuyor. Hocalarımızdan yardım bekliyorum zaten. sustanon için 8-10 hafta çok uzun gibime geliyor hele haftada 500 yada 3 güne bir 250 olunca.Bunun pct si için 1500 prengly az gelmezmi?
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Mesaj gönderen UncleO »

merhaba
1- sustanon yerine enanthate kullanmanızı tavsiye ederim. yapısında tek çeşit ester bulundurması kanda sürekli yükselen bir değer grafiği çizecek ve her idmanda daha etkili olacaktır.. haftada 500mg testo enanthate iyi olur..
2- kürü 8 haftadan 12 haftaya çekin bence.. 8 hafta bir kür için kısa bir süre.
3- primoyou kilonuza göre 400-500mg / hafta olarak uygulayabilirsiniz.
4- küre deca değil ama boldenone ekleyebilirsiniz. hadtada 400mg olarak..

pct için 8 haftalık küre 2 pregnyl enjeksiyonu fazla olur ve kullanmaya gerek yok.. 12 haftalık bir kür için 1 tane 1500 lük pregnyl yeterli olacaktır. Nolvadex 40mg olarak iyi.. birde Klomen ekleyebilirsiniz.

Ürün temini ve fiyatları için Özel mesaj yada mail atabilirsiniz. Yardımcı olmaya çalışırım. Forumda onaylı olarak satış yapan başka arkadaşlarda var onlarda yardımcı olacaklardır irtibat kurmanız halinde.

iyi günler..
SADO
Yeni Üye

Mesaj gönderen SADO »

Hocam Primobolanı 300 mg nin üstüne çıkmayı pek düşünmüyorum 200 mg bile etkili olmuştu bende. Hemde maliyet artıyor. Sustanon yerine enantant alabilirim zaten enantant ile kür yapmak istiyorum ama gerçek ürün bulmak zor buralarda onun için sustanona yöneldim.sustanon yerine enantat koysam primobolanı 8 haftada kessem enantatı 10 hafta yapsam nasıl olur?
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Mesaj gönderen UncleO »

dediğin şekildede olur.. ama 10 hafta altına düşme bence..
başarılar.
SADO
Yeni Üye

Mesaj gönderen SADO »

Evet arkadaşlar bugün itibariyle 2. kürüme başlıyorum 500 enantant 300 deca ilk 6 hafta danabol vb...
ürünlerimi uncleo hocamızdan temin ettim. değişimleri etkileri yan etkileri buradan paylaşacağım hepinizle....
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Küründe başarılar dilerim,Uncle hocadan da destek aldıysan gelişim kaçınılmaz zaten. Bizleri haberdar et gelişmelerinden,kolay gelsin
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir