oxandrolone + creatine
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: oxandrolone + creatine
Evet gerek yok bence de sabit kullanabilirsin anavar'ı
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
kuvveti ne kadar arttırıyor mesela benchte .. basıyodum anavayr kullandıktan sonra ... ağırlığa çıktım şeklinde birisi yazabilirmi yazdığınız tatmin edici gelirse bende tek anavar kullanmayı düşünüyorum.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 6 kez
- Aldığı teşekkür: 2 kez
valla dostum tam iki hafta oldu günlük 40 mg alıyorum ortalama 3 kg aldım 87 idim 90+ oldum. bunda creatinin de etkisi olduğunu düşünüyorum tabi.. gtünlük 15 gr creatin +10 gr glutamine ve 10 gr bcaa aldım.
kilom artmasına rağmen hatlarda belirginleşme var.. %20 güç artışı yaşadım öle acı bi kuvet hissi olmadı. daha önce herhangi bir anabolizan kullanmamıştım.
kilom artmasına rağmen hatlarda belirginleşme var.. %20 güç artışı yaşadım öle acı bi kuvet hissi olmadı. daha önce herhangi bir anabolizan kullanmamıştım.
- lennox77
Oxandrolone güzel ilaçtır vesselam ama başrolde etkili bir ilaç değildir,başrol oynayamaz
İlk kez steroidle tanışmak isteyenler tercih edebilir ama hedefler yükseldikçe kesinlikle üçüncü veya dördüncü ilaç olarak tercih edilmelidir

İlk kez steroidle tanışmak isteyenler tercih edebilir ama hedefler yükseldikçe kesinlikle üçüncü veya dördüncü ilaç olarak tercih edilmelidir
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
peki oxandrolone kullanılmak istense sistemi nasıl olmalıdır .. elimde protein tozu creatine casein var .. ayrıca 2 kutu clenim var nasıl bir kombine yapalıyım .. genelde cleni sabah kahvaltısında öglen yemegınde ve aksam son öğünde alıyordum . 175 86 kg mım
- lennox77
1-4 hafta veya 1-6 hafta 30-50 mg arası kullanabilirsiniz Oxandrolone
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: FAST Enterprise [Crawler], SEOSearch [Crawler] ve 4 misafir