Klomensiz pct olur mu
Klomensiz pct olur mu
Arkadaslar haftalık 500 enantat 400 boldenon 10 haftalık kurun pctsini sadece nolvadexle veya nolvadex+ pregnlyle yapmak mümkün mu klomenin yan tesirleri oldukça sıkıntılı..fakat bu dozlarda pregnly de pnerilmiyor ne yapmak gerekir tavsiyelerinizi bekliyorum saygilar..
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 12 kez
- Aldığı teşekkür: 16 kez
Re: Klomensiz pct olur mu
Ne gibi yan etkilerden cekiniyorsunuz anlamadim ?
Ben de 10 haftalik benzer bi kurden ciktim suanda pctnin 3. haftasindayim gunluk 40mg nolvadex 50mg klomen aliyorum herhangi belirgin bi yan etki gormedim...
Ben de 10 haftalik benzer bi kurden ciktim suanda pctnin 3. haftasindayim gunluk 40mg nolvadex 50mg klomen aliyorum herhangi belirgin bi yan etki gormedim...
Retinaya zarar vermesi gecekorlugu yapması gibi..kişiden kişiye değişir tabiki yan etkiler..herneyse sorduğum soru icin yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar saygılar.. İyi forumlar..
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Pregnylle yumurtalıklarını baskı altına alman da olası böyle bir kürün PCT'sinde.. 50 mg Klomen'den o derece zarar görmen nerdeyse imkansız zaten
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
tesekkurler lennox.. 50 mg klomen 40mg nolvadex yeterlı olacakmıdır ve pct uzunluğu 3hafta mı yoksa 4 hafta mı olmalı..saygılar..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir