Kür için yardım lütfen
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 60 kez
Kür için yardım lütfen
Arkadaşlar 30 yaşındayım 3 senedir serbest olarak bu sporu yapıyorum kullanmadığım supplement kalmadı ağırlığımın 2 katı proteinimide alırım, Artık bu spor beni tatmin etmiyor gelişemiyorum. Rpn havoc isimli bir ürün kullanıyordum beni tatmin etmedi bıraktım. Karaciğerde 2 derece yağlanmam var ancak foksiyonları normal kolesterolum protein ağırlıklı beslenmeye bağlı olarak biraz yüksek. Steroid kürü yapmak istiyorum karaciğeri elime alırmıyım? Bana göre bir kür varmıdır yapabileceğim. Benim durumuma göre bir kür varsa yardımcı olun lütfen tabi ürünleri nasıl temin edebileceğim konusundada yardımlarınızı bekliyorum Ankara^ dayım saygılar
Rooturk@Hotmail.Com - 532 749 69 83
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Kür için yardım lütfen
Mesaj attım size ama konunuzu burdan da güncel tutalım. Hedefinize yönelik belirleyeceğimiz ilaçlarla bilinçli bir kür yapabiliriz ve sorunsuz bir şekilde tamamlarsınız kürünüzü
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir