İlk kur için yardım
İlk kur için yardım
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katildim oncelikle herkese selamlar.
Yaklaşık 13 yaşımdan bu yana bu sporu yapiyorum. Bu spor benim vazgeçilmezim ve amacim kesinlikle musabik olmak. Son 2 senedir ciddi bir şekilde kur olayına başlangiç yapmak istiyorum fakat bu konuda ne yazikki gerçekten bilgili insan sayisi cok az herkes farkli birsey soyluyor.
Ben ilk bulk kurumu
1-8 dianabol
1-12 primobolan
1-12 testestrone propionat
Kur sirasinda proviron gunde 1 tablet jino tetiklenirse tamoxifen
En en son dusuk bir dozaj pregnil dusunuyorum.
Ginko , cinko , animal pak , milk thistle
Tribulus (animal stak kurden sonra )
Kur sirasinda haftada 600 gr pirinc 400 gram dana eti veya tavuk
Ve yumurtadan baska birsey tuketmeyecem
Kullanacagim supplementler weider mega mass 4000 , weider amino 3050
Weider kreagenic , glutamine , weider premium protein tozu
Acaba öneri ve tavsiyeleriniz varmi ?
Boy : 1.85
Kg : 82 (ufak bir definisyon yaptim )
Yag orani : % 9 civarinda
Kollar :42 cm
Amac hacim almak
Yaklaşık 13 yaşımdan bu yana bu sporu yapiyorum. Bu spor benim vazgeçilmezim ve amacim kesinlikle musabik olmak. Son 2 senedir ciddi bir şekilde kur olayına başlangiç yapmak istiyorum fakat bu konuda ne yazikki gerçekten bilgili insan sayisi cok az herkes farkli birsey soyluyor.
Ben ilk bulk kurumu
1-8 dianabol
1-12 primobolan
1-12 testestrone propionat
Kur sirasinda proviron gunde 1 tablet jino tetiklenirse tamoxifen
En en son dusuk bir dozaj pregnil dusunuyorum.
Ginko , cinko , animal pak , milk thistle
Tribulus (animal stak kurden sonra )
Kur sirasinda haftada 600 gr pirinc 400 gram dana eti veya tavuk
Ve yumurtadan baska birsey tuketmeyecem
Kullanacagim supplementler weider mega mass 4000 , weider amino 3050
Weider kreagenic , glutamine , weider premium protein tozu
Acaba öneri ve tavsiyeleriniz varmi ?
Boy : 1.85
Kg : 82 (ufak bir definisyon yaptim )
Yag orani : % 9 civarinda
Kollar :42 cm
Amac hacim almak
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
Re: İlk kur için yardım
merhaba
supplement lerin güzel.. c vitamini ve b kompleks ekleyebilirsin.. Önerilerin
1- danabol 8 hafta fazla.. 6 hafta maksimum günde 50mg a kadar olacak şekilde ayarlayabilirsin.
2- primobolan iyi ama şu şekilde yapabilirsin primoyu 1-6 hafta ve haftalık 500mg olarak ayarla..
3- 4-12 hafta - haftada 400mg boldenone ekle.
4- propionate su tutmamak adına iyidir ama bulk ilacı değildir. haftada 500mg Enanthate kullan propionate yerine..
supplement lerin güzel.. c vitamini ve b kompleks ekleyebilirsin.. Önerilerin
1- danabol 8 hafta fazla.. 6 hafta maksimum günde 50mg a kadar olacak şekilde ayarlayabilirsin.
2- primobolan iyi ama şu şekilde yapabilirsin primoyu 1-6 hafta ve haftalık 500mg olarak ayarla..
3- 4-12 hafta - haftada 400mg boldenone ekle.
4- propionate su tutmamak adına iyidir ama bulk ilacı değildir. haftada 500mg Enanthate kullan propionate yerine..
Hocam propionat sebebi kisa esterli olmasi cunki biraz korku var birazda pct konusunda endise var enantat orta ester degilmi ? Birse hocam animal pakta c ve b comlex var siye biliyorum c kesin var ve yuksek miktarda olmasi lazim b komlex yoksa bevitab alabilirim baska oneriniz varmi? Birde hocam enantat in orjinali hic bir yerde malesef yokmus
- UncleO
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 99 kez
korkacak bişey yok propionate veya enanthate konusunda.. kür sonrası PCT yapacaksın zaten.. animal pack te var ama yine sen günde 1000mg C vitamini ve 1 tablet Bevitab ekle.. enanthate orjinali ampul olarak bulabilirsin ama UGL lerde güzel enanthate larda var. UGL ler enanthate ın sahtesini yapmazlar yani..
Hocam sizden temin edebiliyorsam ederim simdiki kurum galiba boldenon primobolan enantat oldu
Bu kurun amaci istedigim dolulugu kazanmak en azindan daha once bulkta kollar 43 u gordu fakat boy 185 olunca malesef dolu gorunemiyorsunuz en azindan bi 45, 46 yi gormeniz lazim dolu gorunmeniz icin
Bu kurun amaci istedigim dolulugu kazanmak en azindan daha once bulkta kollar 43 u gordu fakat boy 185 olunca malesef dolu gorunemiyorsunuz en azindan bi 45, 46 yi gormeniz lazim dolu gorunmeniz icin
Ben tessekur ederim hocam sizden ve arkadaslardan ozur diliyorum yazim yanlislari icin telefondan yaziyorum
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Uncle0 hoca gerekenleri söylemiş,tavsiyelerine uyarsan kesinlikle başarılı olursunuz
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
lennox77 yazdı:Uncle0 hoca gerekenleri söylemiş,tavsiyelerine uyarsan kesinlikle başarılı olursunuz
Tessekurler ilginize

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 3 misafir