Deca Kür Sonuçlarım Resimli
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 41 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Re: Deca Kür Sonuçlarım Resimli
Bende bilmiyorum angelcold , ama eczaneye sordunmu onlar yardımcı olurlar.
Asla vaz geçme !
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 6 kez
- Aldığı teşekkür: 2 kez
çok erken girmişsin küre. doğal gelişime ket vurmaz umarım. ayrıca o kol 35 cm sevgilerle..
ayrıca bu kadar yeni bir sporcuya kür tavsiye eden ve ilaç satan adamın da iyi niyetinden şüphe ederim.
ayrıca bu kadar yeni bir sporcuya kür tavsiye eden ve ilaç satan adamın da iyi niyetinden şüphe ederim.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 99 kez
- Aldığı teşekkür: 20 kez
justpump yazdı:çok erken girmişsin küre. doğal gelişime ket vurmaz umarım. ayrıca o kol 35 cm sevgilerle..
sporu daha önceden yapıp bırakmışlığım çok. daha önce 78 kiloya kadar çıkmıştım ama vücut yapımdan dolayı bırakınca zayıflıyorum. en sonunda da(küre girceğimde) genetiğimi kırmak istedim o yüzden temelsiz olarak girdim küre. bana kimse tavsiye etmedi açıkçası kendim istedim kendim yaptım. zaten ilaç satın almak isteyen birine ilaç satmamak diye bişey olamaz heralde adam neden satmasın yani ben istiyorum sonuçta adam herhangi bir sorumluluk almıyor zaten.
biceps'im uzun olduğu için ince duruyor. sol kolum 40 sağ kolum 38.5 cm.
saygılarımla.
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
-
- Yeni Üye
kardeşim yanlış anlama ama bu sporu yalnızca sen yapmıyorsun 40 cm kolun 185 cm adamda nasıl duracağını bilirim benim de boyum uzun kendimi referans olarak alıyorum. yanlış ölçü vererek küre girecek olanların kafasını karıştırma kürde yağlanmamışsın.. bir insan üç - dört ayda 15 kilo kas kazanamaz... dolayısıyla steroid değil isterse uranyum kullansın normal bir insanın kolunun 3 ay gibi bir sürede 33 cm den 40 cm ye çıkması imkansızdır..
-
- Yeni Üye
justpump yazdı:kardeşim yanlış anlama ama bu sporu yalnızca sen yapmıyorsun 40 cm kolun 185 cm adamda nasıl duracağını bilirim benim de boyum uzun kendimi referans olarak alıyorum. yanlış ölçü vererek küre girecek olanların kafasını karıştırma kürde yağlanmamışsın.. bir insan üç - dört ayda 15 kilo kas kazanamaz... dolayısıyla steroid değil isterse uranyum kullansın normal bir insanın kolunun 3 ay gibi bir sürede 33 cm den 40 cm ye çıkması imkansızdır..
arkadaşım illa mezura ile ölçü alıp öyle mi fotoğraf koyayım? neden yalan söyleyeyim ya ne çıkarım olabilir hani? egoistmiyim , hayır! olsam bile egolarımı burda mı tatmin edicem. herneyse boşver bunu tartışmaya gerek duymuyorum daha fazla.
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
-
- Yeni Üye
zyzz yazdı:Tebrik ederim. Kür işi cidden sağlam azim gerektiren bir iş. Emeğine sağlık.
Yeni başlıyacak arkadaşlara da motivasyon olmasını dilerim.
sağolasın

-
- Aldığı teşekkür: 7 kez
Arkadaş güzelce konu açmış ve cesurca fotoğraflarını paylaşmış,önerilerinizi olumlu-olumsuz olmak üzere GÜZEL BİR ÜSLUP ile yapın,kişisel tartışma yaratmanın mantığı yok. O kol öyle değil,şuran böyle değil,diğer yerin çok kötü vb laflar yerine samimice arkadaşın başarısını kutlamak taraftarıyım.
Tartışma açacak mesajlar silinecektir.
Bu arada kol kaç cm olursa olsun iyi duruyor tebrikler
Tartışma açacak mesajlar silinecektir.
Bu arada kol kaç cm olursa olsun iyi duruyor tebrikler

-
- Yeni Üye
güzelce konu açmış ama yanlış beyanda bulunuyor? bakın burası bir vücut geliştirme forumu değil de bir zooloji forumu olsaydı ve ben güzelce bir başlık açıp "evet arkadaşlar yeni, türüne az raslanır bir kaplumbağa fotoğrafı ekliyorum" diyip bir kedi fotosu koysaydım. altına "ne şeker şey allah sahibine bağışlasın" "çok tatlıymış" gibi yorumların yanında biri çıkıp "iyi de arkadaşım fotoğrafını
gönderdiğin canlı kaplumbağa değil o bir kedi" deseydi bunu diyen adama "arkadaşım uslubuna dikkat et kişisel tartışma yaratma" mı diyeceksiniz..?? adam ne görüyorsa onu söylemiş halbuki.. ben de ne görüyorsam onu söyledim.
göz var izan var. bakın iki mesaj yukarıda yorum yapan zyzz arkadasımızın avatarındaki arkadas namı değer "zyzz" google da aratıp fotoğraflarına bakabilirisniz kendisinin bodybuilding.com da ki bodyspace sayfasında ölmeden evvel güncellediği vücut ölçüleri var kolu " 41 cm" ki adam tam bir trenbolone bağımlısı idi daha sonra saunada kalp krizi geçirip öldü.
ne diyeyim doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlamrış ki ben kovulmayı beklemeden gidiyorum zaten haydi sağlıcakla kalın..
gönderdiğin canlı kaplumbağa değil o bir kedi" deseydi bunu diyen adama "arkadaşım uslubuna dikkat et kişisel tartışma yaratma" mı diyeceksiniz..?? adam ne görüyorsa onu söylemiş halbuki.. ben de ne görüyorsam onu söyledim.
göz var izan var. bakın iki mesaj yukarıda yorum yapan zyzz arkadasımızın avatarındaki arkadas namı değer "zyzz" google da aratıp fotoğraflarına bakabilirisniz kendisinin bodybuilding.com da ki bodyspace sayfasında ölmeden evvel güncellediği vücut ölçüleri var kolu " 41 cm" ki adam tam bir trenbolone bağımlısı idi daha sonra saunada kalp krizi geçirip öldü.
ne diyeyim doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlamrış ki ben kovulmayı beklemeden gidiyorum zaten haydi sağlıcakla kalın..
-
- Aldığı teşekkür: 7 kez
Bu forumu diğer forumlarla karıştırmayalım,burda mahalle badi salonu muhabbetlerinin aksine düzgün üslupla,bilimsel bilgilerle paylaşım yapılıyor. Sen arkadaşın doğru söylemediğini düşünebilirsin buna hakkın var ama bunu düzgün bir üslupla söylemeniz gerekmekte,aksi takdirde bir kez uyarılır,ikinci kez de ceza verilir. Bu her üye için geçerlidir. Arkadaşın konusu daha fazla off topic olmasın başka bir sıkıntınız varsa özel mesaj atabilirsiniz
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir