boldenon-deca kürü

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
600rr
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

boldenon-deca kürü

Mesaj gönderen 600rr »

Selamlar

ufak 1 aylık bir kür yaptım.

ilk iki hafta deca-boldenon-off-deca boldenon-off-off
sonraki iki hafta deca-boldenon-deca-boldenon-deca-boldenon-off
yanlış hatırlamıyorumsam deca tek seferde 150 mg , boldenon 200 mg
kürüm bitti.

kür süresince protein,amino ve beslenmeme olası fazla dikkat ediyorum. işin aslı artık yemek yemekten protein içmekten bıktım :)

süreç bittiyse normal hayatıma dönmek istiyorum :) bunu kür bitiminden ne kadar sonra yapmalıyım ? vucudumdaki anabolik seviye ne zaman normal seviyelerine gelir? kür süresince kollarım 1,5 cm omuzlarım 5 cm aldı. bu şekilde bir artış olumlumudur? daha fazlası olabilirmiydi? yardımcı olursanz sevinirim hocam tşkler.
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Re: boldenon-deca kürü

Mesaj gönderen UncleO »

1 aylık bir kür yapılmaz.. bu şekilde bir kür ile o kullandığın ilaçlardan ileride verim alamayacağını da bilmen gerekir.. üstelik testosterone almadan bir kür yapmışsın. testosterone suz kür olurmu?
marvel
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 2 kez

Mesaj gönderen marvel »

sen bu kürü kafandamı uydurdun deca boldenon maşallah testo sıfırlanmıştır artık neyin kafasını yaşadın merak ediyorum .....
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Böyle bir kürü neden yaptın bende cidden merak ediyorum ama madem yaptın bundan sonra yapman gerekenleri söyleyeyim. 3 hafta Klomen 50 mg (günde) ve 30 mg nolvadex (günde) kullan
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
600rr
Yeni Üye

Mesaj gönderen 600rr »

lennox77 yazdı:Böyle bir kürü neden yaptın bende cidden merak ediyorum ama madem yaptın bundan sonra yapman gerekenleri söyleyeyim. 3 hafta Klomen 50 mg (günde) ve 30 mg nolvadex (günde) kullan

yani bende çok anladığımdan değil. ürünleri aldığım arkadaş ilk kür olduğu için yeterli olur dedi.
yan etki olarak birşey görmedim, kür biteli iki hafta oldu yinede kullanayımmı bunları ?
600rr
Yeni Üye

Mesaj gönderen 600rr »

UncleO yazdı:1 aylık bir kür yapılmaz.. bu şekilde bir kür ile o kullandığın ilaçlardan ileride verim alamayacağını da bilmen gerekir.. üstelik testosterone almadan bir kür yapmışsın. testosterone suz kür olurmu?

bende okuduğum kadarı ile bütün kürlerde test. var fakat hoca bu şekilde söyleyince kullandım bende. ama yinede etkisini gördüm. artık kalıcı olurmu olmazmı orasını bilmiyorum
600rr
Yeni Üye

Mesaj gönderen 600rr »

marvel yazdı:sen bu kürü kafandamı uydurdun deca boldenon maşallah testo sıfırlanmıştır artık neyin kafasını yaşadın merak ediyorum .....

testo sıfırlanmıştır neden dedin? deca kürlerinde testo öneriyolar ama kullandığım mg zaten düşük ? sıkıntı olurmu ki akşam akşam şimdi keyfim kaçtı
Kullanıcı avatarı
UncleO
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 99 kez

Mesaj gönderen UncleO »

sıkıntı olur.. bu öneriyi yapan hoca neye dayanarak sana testo suz deca önermiş şaşırdım.. Tavsiyem Lennox hocanın dediği gibi bir PCT yapman.. bundan sonraki kürlerde de dikkatli olman tabiki..
Arnold
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen Arnold »

Kardesim ben anlamiyorum milleti resmen zehirliyorlar. Yerinde olsam ilk isim o hoca dedigin kisiye cevabimi bir guzel verirdim. Belli ki herifin elinde testo kalmamis satmak icin ve sana da bu ilaclari kakalamis testonu bir guzel sifirlamaya calismis. Sukret ki dusuk dozz girmissin ve kisa surmus bence 1500 iu pregynl vurul ve 2 hafta 20 mg nolva kullan ve birak. O hoca dedigin herifin salonundan da ayril.
600rr
Yeni Üye

Mesaj gönderen 600rr »

bilgiler için teşekkürlr. peki bundan sonra bir kür yapmak istesem nasıl ilerleyeceğim? beklemelimiyim?

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 3 misafir