neyse yavaştan konumuza geçelim; 190 boy 87 kg bir insanım 4 yılı askın bir süredir uğrasiyorum düse kalka.. baslangıç kilom "62" çok yol kat ettim doğal yollardan, bir çok platoya girdim ama beslenme ve antrenman sistemimde radikal değişiklikler yaparak ve zaman zaman supplement desteği alarak bu platolardan çıktım. taa ki bu zamana dek. bir yılı aşkın süredir aynı kilodayım kol ölçüm deişmedi 40 ı göremedik anlayacağınız..

araştırmalarım sonucunda benimm için en ideal ilk kürün testo enanthate ve primo olduğuna karar verdim.
10 hafta boyunca haftalık 500 testo - 400 primo vurulmayı dusunuyorum.. kickstart olarak her ne kadar tırssam da dianabol almayı düşünüyorum. pct olarak kür sırasında günlük birer tablet proviron ve nolvadex almayı dusunuyorum kür sonu ise klomen ..
paso düsünüyorum anlayacağınız

sorularıma gelecek olursak;
1.) dianabol u 4 hafta boyunca gunluk 40 mg al dediler fakat tırstığım bir ilaç ve ilk kez vücuduma anabolik bir seyler girecek acaba piramit yapıp 20 mg 30 mg 40 mg 30 mg 20 mg şeklinde 4 hafta yerine bes hafta mı yapsam..?
2.) proviron tamam da nolvadex i kür sırasında almak etkiyi düşürü deniliyor acaba nolvadex ile klomeni kür sonunda mı kombine etsem.
3.) kür esnasında multivitamin olarak "animal pump" alıcam magnezyum ve çinko desteği alıcam baska ne alayım ?
şimdiden ilginize tesekkürler..