Herkese selamlar.önümüzdeki ay başından itibaren growht kullanmaya başlayacağım.çeşitli steroid kür geçmişim var.çok şükür bu konuda çaylak değilim

fakat growht hakkında itiraf ediyorum çaylağım,etrafımda da ne yazık ki bu konu hakkında bilgisi ya da deneyimi olan bir tanıdığım yok.growht 'u temin edebileceğim birileri de yok.neyseki forum da çok güzel bilgiler ve sporcular var bu yüzden forumda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.gelelim benim sorunuma.
1. sorum: growht'u tek başına kullansam olmazmı?yani yanında bir anabolizan yada androjen olmadan.insülini zaten kullanma taraftarı değilim çünkü müsabık olmayı düşünmüyorum.
2.sorum:alt göbek diye tabir ettiğimiz kasık bölgesi yağlarından kurtulamıyorum,bunun için deli gibi kardiyo yapmam gerektiğini biliyorum ve bu şekilde kardiyo yaptığımda vücut orantılı bir şekilde her bölgeden inceliyor bunu istemiyorum.growhtun yağ yakımına yardım ettiğini biliyorum.günlük 4 iu düşünüyorum.3 ay kadar kullanım şeklinde.
3.sorum:tozu ve solüsyonu nasıl hazırlamam gerekiyor?hiç bir bilgim yok

ürünü henüz temin etmedim,yardım ederseniz iletişime geçebiliriz.amacım ifbb seviyesine gelmek değil

idolüm Lazar Angelov

umarım yeterince acıklayıcı olmuştur. lütfen ürünü bana temin edebilecek ve ürünü kullanma aşamamda bana telefonlada yeri geldiğinde yardımcı olabilecek hocalarım cevaplasın mesajımı.herkese saygılar.
boy:1.75
kol:42cm(soğuk)
kilo:92
bel ölçüsü:103cm.